Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdne opletačky so zákonom: Tento herec si odpyká trest za jazdu pod vplyvom

Lou Diamond Phillips
Lou Diamond Phillips (Zdroj: SITA/Chris Pizzello/Invision/AP)

Americký herec Lou Diamond Phillips dostal dvojročný podmienečný trest za šoférovanie pod vplyvom návykových látok. Päťdesiatšesťročného rodáka z Filipín zatkli ešte v novembri 2017 v texaskom Portlande.

V stredu Phillips predstúpil pred súd okresu San Patricio, kde prijal dohodu o vine a treste. Na základe nej musí nosiť zariadenie na monitorovanie hladiny alkoholu, zúčastniť sa na vzdelávacom programe venovanom šoférovaniu pod vplyvom, nesmie vstupovať do barov a krčiem a počas prvých štyroch mesiacov sa musí osobne hlásiť probačnému úradníkovi v okrese San Patricio. Denníku Corpus Christi Caller-Times to potvrdil jeho právny zástupca Mark Di Carlo.


Mohlo by vás zaujímať:Slovenské celebrity v problémoch: TOP 3 herecké kauzy minulého roku


Phillips podľa polície v novembri zastavil pri hliadkovom vozidle a mužov zákona sa spýtal na cestu. Policajt mal však podozrenie, že vodič je pod vplyvom, čo sa aj potvrdilo vďaka niekoľkým testom. Následne ho odviezli na policajnú stanicu, kde urobili ďalšie testy, ktoré ukázali, že hladina alkoholu v jeho krvi viac ako dvojnásobne prevyšovala povolený limit v štáte Texas. Herec sa od incidentu už niekoľkokrát verejne ospravedlnil a tvrdí, že po zatknutí úplne skončil s pitím alkoholu.

Lou Diamond Phillips sa predstavil vo filmoch ako napríklad La Bamba (1987), Ukáž, čo vieš (1988), Mladé pušky (1988), Mladé pušky 2 (1990), Odvaha pod paľbou (1996), Veľký záťah (1998), Che Guevara: Guerrilla (2008), Na krídlach lásky (2009) a zahral si aj v seriáloch ako Vražedné čísla (2005 - 2010), Hviezdna brána: Hlboký vesmír (2009 - 2011) alebo Drsný šerif (2012). Na konte má po jednej nominácii na Zlatý glóbus a Primetime Emmy.

Viac o téme: Lou Diamond Phillips
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu