Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Hlavný hrdina seriálu Zajtrajšie noviny po 22 rokoch: Veď on takmer nestarne!

Kyle Chandler Zobraziť galériu (4)
Kyle Chandler (Zdroj: SITA/AP)

Spomínate si ešte na populárny seriál Zajtrajšie noviny? Pozrite sa, ako dnes vyzerá hlavný predstaviteľ Gary Hobson, vlastným menom Kyle Chandler.

Keď sympatický obchodník Gary Hobson (Kyle Chandler) stratí domov, manželku a čoskoro aj prácu,je presvedčený, že stratí i zdravý rozum. Presťahuje sa do hotela, kde na neho v jedno ráno čaká zvláštne prekvapenie. Pred dverami sa objaví záhadná mačka s ešte záhadnejšími novinami. Gary vzápätí zistí, že sa mu dostali do rúk zajtrajšie noviny.

Po ich prečítaní vie, čo sa práve v tento deň udeje a o čom budú písať zajtrajšie noviny. Jednoducho nefalšovaný pohľad do blízkej budúcnosti. V prvom momente Gary nevie, čo s týmto fenomenálnym posolstvom urobiť, najmä ak sa noviny pred Garyho dverami objavia spolu so záhadnou mačkou každé ráno.

V hlavnej úlohe sa predstavilKyle Chandler, ktorý len nedávno oslávil 52. narodeniny.Seriál uzrel svetlo sveta v roku 1996, no aj po 22 rokoch máme pocit, že sa tento herec vôbec nezmenil.Rok pred uvedením seriálu sa oženil so svojou láskouKathryn, s ktorou majú dve dcéry.Účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch, ale pre slovenských divákov bude navždy záchrancom so zajtrajšími novinami.

Kyle Chandler
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Kyle Chandler
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Kyle Chandler
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Zajtrajšie novinyKyle Chandler
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu