Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá, krásna a nadaná: Margot Robbie nie je žiadna slečinka, hrá hokej a loví divoké prasatá

Margot Robbie Zobraziť galériu (3)
Margot Robbie (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, Jordan Strauss, Invision)

V posledných rokoch si zahrala v mnohých skvelých filmoch a dostala sa do povedomia fanúšikov a kritikov. Málokto však o Margot Robbie vie, že je žena do voza aj do koča. Privyrábala si v Subwayi, hráva amatérsky hokej, loví divoké prasatá a neznáša Harley Quinn.

Nohami na zemi

Kým niektoré hollywoodske hviezdy majú maniere, Margot Robbie medzi nich určite nepatrí. Keď ju stretnete na ulici, nespoznáte ju. Je to obyčajné dievča "z vedľajšieho mesta". Dokonca aj jej koníčky sú ďaleko od prepychovej manikúry či kozmetiky. Margot rada surfuje, chodí poľovať na divoké prasatá, jazdí na motorke a občas sa pustí aj do stavebných prác.

Mladá, krásna a nadaná:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Chodila do akrobatickej školy

Koľko detí povie, že chcú byť cirkusantmi? Naozaj veľa, no máloktoré dieťa si sen naozaj splní. Margot Robbie je jednou z tých, ktorá šla za svojím detským snom. Keď mala osem rokov, mama ju zapísala do cirkusovej školy a učila sa chodiť na visutej hrazde. Táto škola jej neskôr určite pomohla aj v úlohe Harley Quinn.

Makač

Margot Robbie má naozaj dokonale vypracované telo, no makala na ňom naozaj tvrdo. Nič nie je zadarmo. Spravila tak kvôli úlohe vo filme Jednotka samovrahov, kde ako Harley Quinn vyzerala perfektne. Jej tréner v tom čase povedal pre magazín People, že herečka bola v posilňovni tri hodiny každý deň. Cvičila pilates, baletné cviky, kardio, čo zahŕňalo cviky na lane a rôzne baletné úkony. Musíme uznať, že Margot je tiež jednou z herečiek, ktorá dokáže pre úlohu spraviť všetko.

Začínala v telenovelách

Síce si ju väčšina divákov všimla vo filme Vlk z Wall Street, ako herečka začínala v telenovelách v rodnej Austrálii. Objavila sa v telenovele Neighbours ako Donna Freedman. Mala vtedy 18 rokov. Najprv sa mala objaviť len v malej hosťujúcej úlohe, no tvorcov oslnila tak, že jej postave dali väčší priestor a uzavreli s ňou zmluvu na tri roky.


Jokerova sexica pozvala taxikára na párty: Šokujúca odpoveď zaskočila aj jej manžela!


Kamarátky od strednej

Margot strávila svoje stredoškolské časy na súkromnej škole Somerset College v meste Gold Coast. V tých časoch si so svojimi kamoškami vytvorila naozaj silné puto. Dodnes sa s nimi stretáva a sú si blízke. Dokonca boli aj na jej svadbe. Herečka si v roku 2016 vzala asistenta režiséra Toma Ackerleyho.

Počas natáčania Vlka z Wall Street sa pripila

Diváci prijali Vlka z Walstreet naozaj odlišne, no u kritikov uspel. Pre Margot Robbie ako mladú herečku to bol moment, ktorý definoval jej kariéru. Počas natáčania sa však stretla s momentom, na ktorý zrejme potrebovala viac odvahy. V jednej zo scén sa totiž mala objaviť úplne nahá. Nebolo jej to príjemné, lebo v tejto oblasti nemala predtým žiadne skúsenosti. Aby si zvýšila trošku sebavedomie a upokojila nervy, dala si tri panáky tequily. Na uvoľnenie jej ich ponúkol jeden z členov štábu.

Miluje hokej

Keď Margot vyrastala, vždy chcela hrať hokej. Bohužiaľ, príliš veľké teplo v Austrálii jej to nedovolilo. Preto sa začala venovať pozemnému hokeju. Po tom, čo sa presťahovala do Spojených štátov, konečne si mohla vychutnať svoj obľúbený šport. Dodnes je členkou amatérskeho tímu, kde hrá pravé krídlo. Jej obľúbeným tímom je New York Rangers. Margot však priznala, že by musela svoje korčuľovanie vylepšiť. Krasokorčuliarku stvárnila v úspešnom filme Ja, Tonya.

Postavu Harley Quinn neznáša

Na Jednotku samovrahov sa tešili mnohí. Bol to najočakávanejší film roka 2016. Čakalo sa najmä na to, či prekoná neúspech Batmana vs. Supermana. Väčšina ľudí sa tešila najmä na Harley Quinn. Herečka však túto postavu nemala vôbec v láske. Najviac jej vadila psychopatická stránka jej postavy, s ktorou sa Margot vôbec nestotožňuje. Herečka je však profesionálna a musela sa úlohe prispôsobiť. Treba uznať, že to spravila naozaj bravúrne.

Mladá, krásna a nadaná:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Clay Enos/Warner Bros. Pictures)

Jej spolubývajúcou bola Christina Ricci

V rokoch 2011 a 2012 dostalav seriáli Pan Am úlohu Margot Robbie aj Christina Ricci. Obe obsadili do hlavných úloh. Zahrali si letušky v 60. rokoch, ktoré robili pre jednu z najznámejších spoločností. Margot Robbie mala vždy problém dostať sa do uniformy a musela sa spoľahnúť na svoju v tom čase spolubývajúcu Christinu, aby ju do šiat dostala.

Odmietla Hugha Hefnera

Po tom, ako sa objavila vo Vlkovi z Wall Street, padla do oka Hughovi Hefnerovi. Ten jej ponúkol veľkú čiastku peňazí, aby sa objavila v jeho legendárnom Playboyi. Margot Robbie to jednoznačne odmietla. Nahotu bola ochotná prezentovať len na umelecké účely. Necíti potrebu odhaľovať sa na titulke takýchto magazínov. Za svoje telo sa nehanbí, ale radšej sa presadzuje inak.

Pracovala pre Subway

Kým sa stala herečkou, zarábala si rôznymi spôsobmi. Pracovala v miestnej obchodnej sieti, čistila domy a robila sendviče v sieti Subway. V roku 2007 prestala pre spoločnosť pracovať a stala sa slávnou. V Subwayi ju poprosili, aby hrala v ich reklame.

Viac o téme: Margot RobbieJednotka samovrahovVlk z Wall Streetm Harley Quinn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu