Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyrážka ohrozila kariéru milionárskej dcérenky: Skončila u renomovaného lekára!

Tamara Ecclestoneová: Miliónová dedička!
Tamara Ecclestoneová: Miliónová dedička! (Zdroj: TV JOJ)

Tamara Ecclestoneová má len dvadsaťšesť rokov, no v živote získala takmer všetko. Dcéra šéfa Formuly 1 a chorvátskej modelky Slavice totiž raz zdedí majetok štvrtého najbohatšieho muža Británie.

Tamara Ecclestoneová má všetko, na čo si len spomenie,vrátane kozmetických i kaderníckych procedúr niekoľkokrát týždenne a zbierky horibilne drahých kabeliek. Mladá miliónárska dedička sa napriek luxusu, ktorý ju neustále čaká doma, rozhodla preraziť v modelingu. Dokonca sa chystá uviesť na trh vlasný rad šampónov."Chcela by som vystúpiť z tieňa môjho otca," priznáva Tamara.

Dôležité stretnutie s výrobcami kozmetiky ohrozí pleťovýproblém. "Nie je to obrovské? Mám pocit, že to mám cez celú bradu," sťažuje sa divákom a zároveň volá svojej agentke, pretože kvôli nepredvídanej chybičke krásy musela navštívť renomovaného lekára. Po ťažkom zvážení nepríjemnej situácie však Tamara usúdila, že jej "kariéra je dôležitejšia ako vyrážka" a stretnutie predsa len stihla.

Nahliadnuť do súkromia rozmaznanej milionárskej dcéry a zistiť ako dopadnú jej kariérne snaženiamôžete v novej šou TV WAUTamara Ecclestoneová: Miliónová dedička!už v nedeľu o 18:10.

Viac o téme: Tamara EcclestoneováMiliónová dedička!
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu