Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nové American Horror Story: Nebude chýbať ani tento fešák s tvárou dieťaťa!

Evan Peters Zobraziť galériu (3)
Evan Peters (Zdroj: SITA)

V pripravovanej piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story s podtitulom Hotel si zahrá aj Evan Peters. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista a producent Ryan Murphy.

"V tejto sezóne bude na vás Evan Peters čakať v izbe číslo 64," napísal na adresu 28-ročného rodáka zo St. Louis, ktorý účinkoval vo všetkých doterajších sériách. V prvej s podtitulom Murder House stvárnil Tatea Langdona, v druhej (Asylum) sa ukázal ako Kit Walker, v tretej (Coven) si zahral Kylea Spencera a vo štvrtej (Freak Show) sa predstavil ako Jimmy Darling.

Evan Peters
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Lady Gaga, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Matt Bomer a Cheyenne Jackson. Jessicu Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, však diváci a diváčky už v nových častiach neuvidia.

Evan Peters
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Evan Peters je okrem American Horror Story známy napríklad aj zo športovej drámy Bitkári (2008), akčnej komédie Kick-Ass (2010) a tiež ako mutant Quicksilver z komiksovky X-Men: Budúca minulosť (2014).

Viac o téme: American Horror StoryEvan Peters
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu