Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žiarlivá sokyňa sa nedokázala ovládnuť: Prevalil sa prvý sex na farme

Žiarlivá Kateřina sa preriekla Zobraziť galériu (4)
Žiarlivá Kateřina sa preriekla (Zdroj: TV JOJ)

Slovenskí farmári sa v obľúbenej šou TV JOJ snažia nájsť lásku. Niektorým sa darí menej a iní zas majú v tejto oblasti šťastia možno až príliš. Kovboj Peter zjavne očaril obe nápadníčky, čo sa ukázalo ako rýchly recept na drámu. Žiarlivá blondína Kateřina totiž prezradila tajomstvo, ktoré sa nikto nemal dozvedieť.

Medzi Petrom aHenrietou sa vytvára vzťah, ktorý už podľa informácii vČesku žijúcej Kateřiny spečatili aj milovaním. Napriek tomu, že sa tvária, že medzi nimi nič nebolo, ohrdnutej sokyni zjavne nič neujde. „Bolo mi chladno, tak som si šla pre bundu. Nečakali, že sa vrátim hneď, pretože som mala bundu na vešiaku pri dverách. On prišiel k nej, držal ju za prsia, ona držala jeho, objímali sa a bozkávali sa. Normálne francuzáky. Voči mne to nie je fér. Keby tu s ním bola sama, tak je mi to jedno... Aj v tej krčme, kde sa ich režisér pýtal ohľadom sexu, on sa preriekol. Povedal, že obaja sexujú. Ja som sa zarazila a spýtala som sa, ako to myslel. Povedal, že to myslel na seba. Ale povedal, že „my“ a pozeral sa na ňu. Oni si myslia, že ja mám na hlave maslo a na čele napísané p**a, že nerozumiem?,“ povedala pre štáb TV JOJ.

Peter a Henrieta prezradili,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Kateřine najviac prekáža, že sa čerství zaľúbenci tvária akoby tam ani nebola, hoci oficiálne ju ešte nikto neposlal domov. Konanie nenápadnej Henriety vníma ako zradu avyjadruje sa onej dosť škaredo: „Veď toto robia len k**vy! Ona si myslí, že keď si týmto urobí náskok, že vyhrala? On sa s ňou akurát tak vychrápe a čo? Stále majú nejaké dotyky... Keď tu nebudem, nech si š**ajú prvú ligu.“

Peter a Henrieta prezradili,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Peter a Henrieta prezradili,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Farmár hľadá ženuFarmárPeterHenrietaKateřinaLáskaSexTajomstvoŽiarlivosť
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu