Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Patrik žil v špine a hladoval: Mama alkoholička sa zaujímala len o seba!

Patrikov život sa zmenil po smrti jeho otca Zobraziť galériu (4)
Patrikov život sa zmenil po smrti jeho otca (Zdroj: TV JOJ/V siedmom nebi)

Mladý Patrik bol obyčajným chlapcom, no dnes by ho spoznal každý divák relácie V siedmom nebi. Žiaľ, mediálne známym sa stal z negatívnych dôvodov. V poslednom vydaní šou Vila Rozborila sa podelil o svoj životný príbeh, ktorý vás jednoznačne nenechá chladnými.

Život sympatického stredoškoláka sa dramaticky zmenil po tom, čo zomrel jeho otec. Patrikova mama totiž situáciu psychicky nezvládla, prepadla alkoholu apre jej jediného syna sa začalo peklo. Chlapec bol nútený žiť všpine adokonca sa stávalo, že bol častejšie hladný ako sýty.

Patrikov život sa zmenil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ/V siedmom nebi)

Štáb isamotný Vilo Rozboril nemohli po príchode na miesto uveriť vlastným očiam. Dom Patrika ajeho mamy bol vkatastrofálnom stave. Po zemi boli roztrúsené odpadky, cigaretové ohorky afľaše od alkoholu. Zúfalú situáciu mladíka sa rozhodla riešiť jeho majsterka, ktorá sa na biedu už nemohla pozerať. Ako povedala pre TV JOJ: „Mama mu dávala desať eur na mesiac. Keď tie peniaze dostal, za päť eur si dobil kredit a päť mu zostalo. On sa vtedy nevedel dojesť.“

Patrikov život sa zmenil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ/V siedmom nebi)

Patrikova majsterka odborného výcviku sa chlapca ujala aposkytla mu bývanie vo vlastnom dome, hoci riskovala svoju prácu. „Nevedela som, čo sa na škole bude diať, ako zareaguje vedenie. Keby prišla jeho mama a sťažuje sa na mňa, že som jej zobrala dieťa, možno by som prišla o zamestnanie,“ hovorí oťažkých chvíľach. Pani Anka sa však nezľakla aje dôkazom, že dobrí ľudia na Slovensku stále existujú.

Patrikov život sa zmenil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ/V siedmom nebi)

Sledujte ďalšiu časť šou Vsiedmom nebi vo vysielaní TV JOJ už vo štvrtok o20:35.

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu