Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jožo Vajda odkrýva tajomstvo nového seriálu: Je to zatiaľ najlepší projekt!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Slovenský herec Jozef Vajda považuje seriál ZOO za jeden z najlepších televíznych projektov, do ktorých sa kedy zapojil.

„Prešiel som od začiatku seriálovej tvorby na Slovensku, od prvej Ordinácie (Ordinácia v ružovej záhrade) až doteraz a ZOO je podľa mňa jeden z najlepších projektov, do ktorých som vstúpil. Je to vynikajúco napísané a je to niečo úplne iné ako tu bolo doteraz,“ povedal v rozhovore.

Jožo Vajda odkrýva tajomstvo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, že si Ordinácia v ružovej záhrade (2007 - 2012) v jeho vnútri stále drží pevné miesto, vkladá Vajda do ZOO veľké nádeje. „Ordinácia je, samozrejme, Ordinácia, bola prvá a bola úžasná, ale ZOO je v rámci seriálovej tvorby zase výnimočná, je úplne iná a verím, že môže zarezonovať. Z toho, čo som videl, to tak asi naozaj bude, lebo to množstvo exteriérov a rôznych línií, ktoré seriál prinesie, to je niečo úplne odlišné v porovnaní s tým, na čo sme boli posledných sedem rokov zvyknutí, točili sa tu len dramatické a romantické seriály... Teraz je to niečo úplne iné a normálne a verím tomu, že tie zvieratá a príbehy môžu ľudí naozaj očariť,“ poznamenal 60-ročný rodák zo Žiliny.


Mohlo by vás zaujímať:Miláčik žien oslavuje jubileum: Za slávou, peniazmi a ženami sa už nenaháňa


Počas nakrúcania nového projektu sa známy herec podľa vlastných slov často stretával so zvieratami. „V seriáli mi ich moja dcéra, Tánička Pauhofová, nosí domov, tak mám z toho dosť nervy. Stretávam sa s nimi teda nie v ZOO, ale doma. Do ZOO ale zároveň chodím ako človek, ktorý ju stavia, som podnikateľ, ktorý stále niečo projektuje a buduje tam pavilóny pre slony a neviem, čo všetko, takže mám vlastne so ZOO celkom úzky kontakt,“ prezradil.

Viac o téme: Jozef VajdaZOO
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu