Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pripravte sa na poriadnu dávku humoru, kultoví Priatelia sú späť! Niekto však bude chýbať...

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: intenret)

Nezabudnuteľný seriál, ktorý celých desať rokov s nadšením sledovali milióny divákov po celom svete. Slovensko nebolo výnimkou. Seriál si v roku 1994, kedy sa začal vysielať, okamžite získal srdcia divákov. Šestica najlepších priateľov spoločne zdolávala vtipné chvíle, ale aj životné problémy – teraz sa vrátia na televízne obrazovky. Tentokrát však bez Matthewa Perryho, ktorý bude v tom čase natáčať inde.

Na obrazovkách sa bohužiaľ stretne len pätica predstaviteľov - Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, a Courtney Cox - sa stretnú v dvojhodinovom špeciáli, ktorý odvysiela stanica NBC 21. februára tohto roku. Špeciál bude venovaný kariére jednému z režisérov Jamesovi Burrowsovi, ktorý natočil 15 epizód a jednou z nich bol aj diel "Ross and Rachel take a brake" (Ross a Rachel si dávajú pauzu) odkiaľ pochádza jedna z najpamätnejších hlášok šestice priateľov.

Pripravte sa na poriadnu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: intenret)

No ani očakávaný návrat priateľov neprebehne bez problémov."Dúfam, že všetkých šesť bude v rovnakej miestnosti v rovnakej dobe,"povedal pre portál Variety. Odvysielanie dvojhodinového špeciálu legendárneho seriálu oznámil riaditeľ Bob Greenblat na zasadnutí televíznych kritikov v Pasadene. "Nie som si istý, či sa nám to podarí spraviť," povedal. Od skvelého zážitku to však divákov určite neodradí.


Mohlo by vás zaujímať: Fanúšik odhalil tajomstvo kultového seriálu: Rachel v Priateľoch nahradili!


Priatelia bez obľúbeného Chandlera

Štyridsaťšesťročný predstaviteľ Chandlera Binga, kanadsko-americký herec Matthew Perry,nepríde pre pracovné povinnosti. "Matthew sa na tomto podujatí nezúčastní, pretože je v Londýne, kde skúša predstavenie The End of Longing, ktoré začnú hrať od 2. februára v Playhouse Theatre. Vedenie spoločnosti NBC o tom vedelo už pred včerajším oznámením. Matthew však možno nahrá nejaký odkaz. Inými slovami, reunion, aký ľudia očakávali, sa neuskutoční," uviedla hercova zástupkyňa Lisa Kasteler pre americký týždenník Us Weekly.

Matthew Perry účinkoval aj vo filmoch ako napríklad Iba blázni sa ponáhľajú (1997), Takmer hrdinovia (1998), Traja do tanga (1999), Môj sused zabijak (2000), Môj sused zabijak 2 (2004), Triumf: Príbeh Rona Clarka (2006), Znovu 17 (2009) alebo v seriáli Studio 60 on the Sunset Strip (2006 - 2007).

Pripravte sa na poriadnu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Na začiatku bolo všetko inak

Všetko však mohlo byť úplne inak.Zatiaľ čo diváci po skončení kultového seriálu roky požadovali hocaký spôsob, akým by sa Priatelia vrátili na televízne obrazovky, herci pôvodnetvrdohlavo tvrdili, že to je, úprimne, veľmi zlý nápad. Ani jeden z nich nebol či už filmovej verzii, televíznemu špeciálu, alebo inému spôsobu návratu naklonený.


Mohlo by vás zaujímať: Priatelia majú dodnes milióny fanúšikov: Ako sa to všetko začalo?


Pred dvanástimi rokmi sa takto predstavitelia Priateľov lúčili s divákmi.
Zobraziť galériu (4)
Pred dvanástimi rokmi sa takto predstavitelia Priateľov lúčili s divákmi.  (Zdroj: intenret)

Priatelia však v rámci tejto akcie televízie NBC nebudú jediným seriálom, ktorého predstavitelia sa znova stretnú. Prezident NBC Entertainment Bob Greenblatt predtým potvrdil, že počas spomínanej februárovej slávnosti sa ukážu aj herci a herečky z ďalších projektov, na ktorých sa Burrows podieľal.Medzi takéto seriály bude patriť aj obľúbený Frasier či seriál Will & Grace. Priatelia síce nebudú jediný, ale určite patria k najväčšiemu seriálovému boomu, na ktorý diváci čakajú už dvanásť rokov.

Sedemdesiatpäťročný James Edward Burrows pracuje v televízii od 70. rokov minulého storočia. Ako režisér spolupracoval v období 1993 až 1997 na seriáli Frasier (1993 - 2004), v rokoch 2010 až 2012 na projekte Mike a Molly (2010), ale aj na seriáloch Na zdravie (1982 - 1993), Will & Grace (1998 - 2006) alebo Millerovci (2013 - 2015).

Viac o téme: PriateliaMatt LeBlancMatthew PerryLisa KudrowDavid SchwimmerJennifer AnistonCourtney Cox
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu