Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Silné slová Habovcov z Moja mama varí lepšie: Nemáte na to nijaké právo, odkazuje Vilo

Vilo a Peter Habovci Zobraziť galériu (2)
Vilo a Peter Habovci (Zdroj: TV JOJ)

Habovci si účinkovaním v televíznej šou Moja mama varí lepšie vyslúžili nevídanú pozornosť. Státisíce ich varenie a nekonvenčný humor zbožňujú, no nie každému sú takpovediac po chuti. Ako všetci známi ľudia sa musia dennodenne vysporiadavať aj s neprajníkmi a závistlivcami. Vilo a Peter im odkázali tieto úprimné slová.

Nikoho by nenadchlo, keby si na sociálnych sieťach každý deň čítal nenávistné komentáre na svoj účet. Habovci priznali, že niektoré reakcie divákov ich skutočne zaskočili azvyknú znich byť smutní. „My sme tu, pretože varíme,“ vysvetľoval vrozhovore pre TV JOJ Peter. Vilo tiež uviedol veci na pravú mieru: „Kto to vidí inak, tak si myslite aviďte to inak.“

Vilo a Peter Habovci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Bratia priznali, že nemajú možnosť každému niečo odpisovať či vysvetľovať, no neprajníkom odkazujú, aby za nimi prišli askúsili ich spoznať. Oboch najviac hnevajú samozvaní odborníci, ktorí urážajú a kritizujú hodnotiacich kuchárov spoza svojich počítačov aradi by si snimi zmerali sily. Zdá sa, že televízni kuchári už majú negativity dosť. „Tí, ktorí ma urážajú, odkazujem: Nemáte na to nijaké právo. Neviete, aká som osoba. Keď ma budete urážať, budem aj ja vás urážať,“ uzavrel temperamentný Vilo.Keďže Habovci len včera zo súťaže vypadli, zrejme už podobné problémy musieť riešiť nebudú. Po ich predchádzajúcom neočakávanom návrate do súťaže však nevylučujeme, že sme ich videli posledný raz.

Viac o téme: JojHabovciMoja mama varí lepšie ako tvojaVilo HaboPeter Habo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu