Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Príliš sexi na rannú šou? Príťažlivú rosničku obliekali v živom vysielaní!

Liberte Chan, KTLA Zobraziť galériu (4)
Liberte Chan, KTLA (Zdroj: KTLA)

Náš divák, náš pán? Možno aj v takom duchu reagovalo vedenie televízie v Los Angeles, keď v priamom prenose strápnili svoju rosničku. Počas živého vysielania sa totiž musela obliecť.

Lokálna televízna stanica KTLA sa dostala pod vlnu kritiky, keď moderátorku počasia Liberte Chan donútili počas ranného vysielania obliecť si sveter. Divákom sa totiž nepozdávali jej trblietavé čierne šaty.

Liberte Chan, KTLA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KTLA)

Liberte Chan prinášala práve správy opočasí, keď sa v obraze objavila ruka so sivým kardigánom. Rosnička, pochopiteľne ostala zaskočená takýmto gestom: „Chcete, aby som si to obliekla? Prečo? Pretože je zima?“ Odpoveď ju prekvapila ešte viac. Do redakcie vraj prišlo množstvo e-mailov od divákov, ktorým sa šaty nezdali vhodné do ranného vysielania. Liberte Chan si však zachovala chladnú hlavu akeď si natiahla svetershumorom poznamenala, že vyzerá ako knihovníčka.

Prečítajte si ešte:Fíha, to je ale zmena: FOTO Známa markizáčka prišla o blond hrivu!

Liberte Chan, KTLA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KTLA)

Hoci televízia tak spravila na želanie divákov, nevyhla sa obrovskej kritike zradov ostatných fanúšikov. Tí si totiž podľa DailyMail myslia, že televízia konala absolútne nevhodne aLiberte Chan nemiestne ponížili. A ak sa im jej šaty nepáčili, mali ju na to upozorniť ešte pred živým vstupom.

Liberte Chan, KTLA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KTLA)

Viac o téme: RosničkaLiberte ChanKTLA
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu