Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácka stálica Patrik Herman: Klamstvo na konkurze mu takmer bolo osudným!

Patrik Herman
Patrik Herman (Zdroj: TV Markíza)

Hoci si teraz Patrika Hermana ani nevieme predstaviť na inom mieste ako v televízii, kde rieši kriminálne prípady, nemuselo tomu tak vôbec byť. Sám totiž nepodal ani prihlášku a na konkurze zamlčal informácie.

Medzi divákmi obľúbený moderátor Patrik Herman kariéru v televízii vôbec neplánoval. Akčnosť však preukázal jeho kolega na Mestskom úrade v Trnave, keď za neho vyplnil prihlášku na konkurz do televízie Markíza. Na prihláške dokonca sfalšoval aj Patrikov podpis.

Puškárová milovala politiku už ako tínedžerka: Neuveríte, kde začínala

V rozhovore pre TV Markíza si moderátor zaspomínal práve na spomínaný konkurz, z ktorého si myslel, že vyletí. Vtedajší predseda prijímacej komisie Peter Susko mu povedal niečo, čím ho odrovnal. Patrik totiž obišiel v kolónke vek, pretože podmienku 25 rokov nespĺňal. V tom čase mal len 21. Preto mu Susko povedal: „Tam sú dvere a dovidenia!“  V rozhovore pre televíziu Markíza moderátor priznal, že zvrat nastal až vtedy, keď sklamaný odchádzal. Predseda komisie na neho vraj zakričal: „Dovidenia neznamená zbohom. To znamená dovidenia.“  Hermana vtedy naozaj prijali.

Viac o téme: Patrik Herman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu