Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Sexy moderátorka vyšla s pravdou von: Smejem sa ako šibnutá, preto som musela...

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (2)
Alexandra Orviská (Zdroj: Instagram alexandraorviska)

Sympatická moderátorka Alexandra Orviská nemá žiadne tajnosti. Najnovšie sa na sociálnej sieti otvorene priznala k nečakanému zákroku, ktorý podstúpila.

Moderátorka TV Jojpodstúpila zákrok na klinike známej dermatologičky Aleny Pallovej. Pri fotke na Instagrame nezabudla ani na rozsiahly popis a priznanie: "Tak ja sa vám musím s niečím priznať. Teda asi skôr podeliť o neskutočnú vec. V rámci práce sa často pohybujem v estetických klinikách a väčšina dermatologičiek sú moje kamošky. Veľmi dobre vedia, ako od istej doby odolávam všetkým ponukám a vlastne najmä radám, že som už stará a mala by som si sem pichnúť botox a tam pichnúť kyselinu,"napísala Orviská.

"Len tak somvybehla na laser, nech mám všade jemnú kožičkua ako každá žena som sa hneď pri vchode posťažovala, že som unavená, vyzerám ako roleta a podobne. Veď to poznáte. A viete, že sa nezvyknem ani takto rozpisovať na sociálnych sieťach, ale toto čo mám teraz s tvárou, tak to je také neskutočné, že to sem musím napísať," zdôraznila.

Dala som si spraviť korekciu nosovoústnych vrások, lebo sa smejem ako šibnutáa omladla som snáď o 5 rokov!"dodala na záver atraktívna tvár televíznej obrazovky.

Tak ja sa vam musim dnes s niecim priznat. Teda asi skor podelit o neskutocnu vec. V ramci prace sa casto pohybujem v estetickych klinikach a vacsina dermatologiciek su moje kamosky. Velmi dobre vedia, ako od istej doby odolavam vsetkym ponukam a vlastne najma radam, ze som uz stara a mala by som si sem pichnut botox a tam pichnut kyselinu. Dnes som si len tak vybehla na laser, nech mam vsade jemnu kozicku a ako kazda zena som sa hned pri vchode postazovala, ze som unavena, vyzeram jak roleta a podobne. Ved to poznate. A viete, ze sa nezvyknem ani takto rozpisovat na soc. sietach, ale toto co mam teraz s tvarou, tak to je take neskutocne, ze to sem musim napisat!!!! Dala som si spravit korekciu nosovoustnych vrasok, /lebo sa furt smejem jak sibnuta/ a omladla som snad o 5 rokov!!!! Dakujem @institutestetickejmediciny , dakujem Alci @alenapallova a dakujem #teosyal . Ako fakt Mega!!!!!!

Fotka uverejnená používateľom Alexandra Orviska TV JOJ (@alexandraorviska),

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu