Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenská scéna sa rozbehla: Tešte sa na nové seriály!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

Vyzerá to tak, že sa v roku 2017 roztrhlo vrece s novými seriálmi a nielen to. Zatiaľ čo Jojka uvedie niekoľko seriálových noviniek z vlastnej dielne, Markíza zatiaľ ponúka len jeden nový kúsok z netradičného prostredia. Ku svojmu 15. výročiu sa zrejme TV JOJ chce ukázať v čo najlepšom svetle, Markíza radšej staví na reality šou či komediálne a zábavné programy.

Prázdniny

Televízia Joj odštartovala nový rok dlho avizovaným seriálom Prázdniny. Seriál v réžii Ivana Predmerského rozpráva príbeh troch bratrancov Jana, Zdena a Laca. Nie sú len rodina, ale aj najlepší kamaráti, ktorí stoja pred ťažkou úlohou. Snažia sa totiž svojim deťom ukázať, že sa dá prežiť aj bez počítača a televízora. Na jednej chalupe strávia so šiestimi deťmi dva týždne a zažijú prázdniny na aké sa nezabúda. V hlavnej úlohe sa predstavia Marko Igonda, Tomáš Matonoha a Ľuboš Kostelný.

Divoký Zapadákov

Televízia Markíza odštartuje netradičnú seriálovú novinku Divoký Zapadákov v hlavnej úlohe s Tomášom Maštalírom a Dominikou Kavaschovou. Herci sa už predtým stretli v seriáli Chlapi neplačú. O srdce vychýrenej Džejn sa budev malom mestečku uchádzať nejeden muž. Objaví sa tu gangster Jack, ale aj beznádejne zamilovaný Adam. Okrem nich sa v Divokom Zapadákove predstavia aj Michal Kubovčík, Jozef Vajda čiRoman Pomajbo netradične v úlohe ženy.

1890

Začiatkom marca bude mať na Jojke premiéru ďalší seriál v hlavnej úlohe s Jánom Koleníkom. Tvorcovia na ňom tentoraz nešetrili. Historický seriál je mimoriadnym projektom z prostredia Uhorska. Nebudú chýbať nečakané momenty, zvraty či humor. Ako prezrádza niekoľko príspevkov Koleníka, seriál sa točilna Betliari. V historickej detektívke sa diváci ocitnú v období legiend, vynálezov a rôznych objavov 19. storočia.V seriálisa predstavia ajStanislav Majer, Milan Ondrík, Martin Nahálka či poľský herec Lukasz Kos.


Mohlo by vás zaujímať:Hermiona z Harryho Pottera má 25, krízu a nechce sa vydávať: Pozrite si nový seriál online


Hotel

Veľký návrat čaká v nasledujúcom roku herca Juraja Ďurdiaka, ktorý sa vromanticko-komediálnom seriáli Hotel predstaví ako riaditeľluxusného hotela. Ten musí riešiť nielen spokojnosť hostí, ale aj dozerať na zamestnancov. Hlavnú úlohu Doroty chystajúcej v hoteli vlastnú svadbu, ktorú však zruší, si zahrá Zuzana Konečná. Svadbu bude musieť napriek tomu uhradiť a pre nedostatok financií bude musieť Dorota niečo vymyslieť.

Pravá tvár

Príbeh obyčajného dievčaťa sa zmení z romantického seriálu na drámu. Viky príde do mesta len z jediného dôvodu - pomstiť smrť svojej sestry. V seriáli sa predstavia Monika Horváthová, Marek Geišberg, Juraj Hrčka či Anna Javorková. Každá z postáv skrýva nielen veľké tajomstvo, ktoréčaká na svoje odhalenie.

Slovenská scéna sa rozbehla:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Štyria statoční

Česko-slovenský komediálny western bude zrejme seriálom konkurujúcim markizáckemu Divokému Zapadákovu. Postarajú sa o to postavičky ako divný šerif, slepý klavirista, či barmanka a bordelmama v jednom. V seriáli sa predstaví herecké trio - Michal Hudák, Marián Čekovský a Jakub Prachař. Zaujímavosťou je, že seriál sa seriál nakrúca v hollywoodskej westernovej dedine v Španielsku.

Slovenská scéna sa rozbehla:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: PrázdninyHotelDivoký Zapadákov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu