Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Najväčšie slovenské televízne trapasy: Vychutnajte si ich ešte raz!

(Zdroj: koláž Telkáč)

V pamäti televíznych divákov zostanú už raz a navždy zapísané. Reč je o veľkých trapasoch, prešľapoch či nesmierne trápnych omyloch, ktoré sa odohrali vo vysielaní slovenských televízií. V zozname nájdete známe mená, no okrem nich sa tu nachádzajú aj kontroverzné osoby.

Vulgárny redaktor

Hovorí vám ešte niečo meno Václav Bevelagua?Počas pôsobenia v TA3 divákom prinášal najmä informácie o aktuálnej situácii na cestách. Do ich povedomia sa dostal svojou nezabudnuteľnou reportážou z roku 2001.Počas priameho prenosu začal vulgárne nadávaťa komentovať nepríjemnú situáciu - musel totiž stáť v daždi a čakať, kedy príde jeho čas. Neuvedomil si však, že ten už nastal a nadávky znejú v priamom prenose. Tento obrovský trapas ho navždy neslávne preslávil.V minulosti pracoval aj akoredaktor jojkárskych Črepín s hviezdičkou, no okrem práce sa zviditeľnil aj účinkovaním v gayporne.

Telefonovanie v priamom prenose

Dominika Gidováskončila na poste markizáckej rosničky eštena jeseň roku 2011.Do pamäte divákov sa navždy zapísala svojou nečakanou vložkou a znovu to bolo v priamom prenose. Vyzeralo to na bežný spravodajský blok o počasí v relácii Teleráno, keď tu z ničoho nič sympatická blondína nervózne schytila do ruky telefón a vynadala dotieravému ctiteľovi.Ten ju údajne dlhodobo terorizovalsprávami a hovormi, až to vyústilo do skratu rosničky v živom vstupe.Exmoderátorka sa vydala a v súčasnosti je jej priezvisko Kvasnicová. Je mamou dcéry Sofie.

Mohlo by vás zaujímať:8 najhorších rapových skladieb zo Slovenska: Tieto videá sú skutočným peklom

Domotaný Švajda

Moderátor markizáckych televíznych novín Patrik Švajda je už doslova legendou. Na jeho večné chyby, slovné preklepy a skomoleniny si diváci už zvykli.Jeden trapas ale vyčnieva nad ostatnými. Po skončení novín o 17 bol v štúdiu pripravený aj Patrik Herman, ktorý sa chystal na moderovanie Reflexu. Po krátkom rozhovore mal Švajda zakončiť spravodajskú reláciu. To, čo však predviedol, sa inak ako slovným chaosom a zmätkom nedá nazvať.

Prešľap s kameňom

Veľkému trapasu sa nevyholani skúsený redaktor Markízy Michal Hečko.Zrejme ani lennetušil, aké následky bude mať jeho povodňový test.Poukázať na dramaticky sa dvíhajúcu hladinu Dunaja sa pokúsil v živom vstupe v televíznych novinách pomocou kameňa, ktorý položil vedľa chodníka a čakal pol hodinu na to, či ho voda zaplaví. Použil však pri tom nešťastné riešenie, keď kameň bez vysvetlenia presunul o niekoľko metrov ďalej od pôvodného miesta. Napriek tomu, že sa za svoj prešľap ospravedlnil, baví sa na ňomcelé Slovensko.

Údajná poruchav živom vstupe

Markizácka redaktorka Katarína Kulová informovala v priamom prenose počas televíznych novín divákov o blížiacich sa silvestrovských oslavách. Všetko bolo v poriadku až do chvíle, keď sympatickej brunetke zrejme nevypadol z hlavy text. "Žiaľ, nejaká porucha," zahlásila Kulová. "Nie Katka, stále ťa počujeme," potopila ju ešte viac moderátorka Martina Šimkovičová. Redaktorka sa ešte snažila celú situáciu zachrániť, ale skutočnou záchranou bolo až rozhodnutie režiséra, ktorý živý vstup ukončil.

Mário Toráčz TV Nautik

Antihviezda a anticelebrita z televízieNautik. Trapasom bola každá jedna z odvysielaných relácií, kde pôsobil v úlohe moderátora. Zväčša išlo o nezáživné telefonické šou. Kto ich vlastne v skutočnosti pozeral,sa v podstate ani nedá odhadnúť. Pre recesistov však Mário Toráč predstavoval zlatú baňu.Jeho nezmyselné vety a pokusy zaujať divákovznížili úroveň už aj tak dosť chabej relácie na absolútne dno.Zato Mário sa stal vďačným terčom rôznych paródií.

Mohlo by vás zaujímať:Trailer najočakávanejšieho slovenského filmu roka: Takto bude vyzerať Únos prezidentovho syna

Urazený Fico

Krátko po voľbách v marci 2016 žilo celé Slovensko otázkou, ako bude vyzerať nová vláda. V rámci relácie v RTVS O 5 minút 12 sa však stal nepríjemný incident, ktorý si moderátor Martin Strižinec zapamätá do konca života. "Jedinou ambíciou Siete je fungujúci štát, v ktorom sa nekradne a ktorý zdvíha kvalitu vlastných služieb. Spýtam sa Vás na rovinu: Dá sa to s Robertom Ficom a so Smerom?" položil otázku pre Andreja Hrnčiara. To okamžite rozzúrilo vedľa sediaceho Roberta Fica. Výsledok? Strižinec sa musel ihneď ospravedlniť.

Pád do bazéna

Karin Haydu sa poriadne vykúpala. A to doslova. Počas nakrúcania už neexistujúcej relácie Mojito sa v tom čase jojkárskej moderátorke podarilporiadny prešľap.Natoľko sa vložila do nakrúcania, že sa na okraji bazéna šmykla a zletela do vody. Stihla len odhodiť mikrofón.Počas reportáže v seneckom Aquaparku kráčala bosá po úzkom múriku, pričom kameraman chcel, aby zrýchlila krok.Výsledok však dopadol katastrofálne.

Viac o téme: Patrik ŠvajdaVáclav BevelaguaMichal HečkoKatarína KulováMário ToráčDominika GidováKarin HayduMartin Strižinec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu