Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na obrazovke sme ich vídavali každý deň: Spomínate si ešte na týchto moderátorov?

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: koláž Telkáč)

V televízii ich dnes vidíme iba zriedka, napriek tomu sa zapísali do pamäte divákov. Hovoríme o bývalých moderátoroch, ktorí začali svoju kariéru v TV Markíza. Pozrite sa, aké osudy ich postretli.

Vladimír Repčík(57)

S moderátorskou kolegyňou Andreou Vadkerti odvysielali1. septembra 1996 úplne prvé Televízne noviny vo vtedy novovzniknutej TV Markíza.Repčík sa stal neskôr šéfom spravodajstva a nakoniec to dotiahol až na post generálnehoriaditeľa televízie.V roku 2012ohlásilpo škandalóznych faktúrach odchod z funkcie šéfa Slovenského ochranného zväzu autorského (SOZA).

Andrea Vadkerti(43)

Sympatická moderátorka už dlhšiu dobu nepôsobí na televíznej obrazovke, diváci si ju však určite pamätajú. V RTVS mala aj vlastnú reláciu - Vadkerti Talkshow. S manželom Rastislavom Vasilišinom momentálne žijú v Singapure. Začiatkom roku porodila syna Philipa Ernesta. Okrem toho pár vychováva dcérku Sophiu a syna Ralpha.

Vladimír Repčík a Andrea Vadkerti
Zobraziť galériu (6)
Vladimír Repčík a Andrea Vadkerti  (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Mohlo by vás zaujímať:Kedysi ich poznalo celé Slovensko: Ako dopadli bývalé hviezdy televízie?

Rasťo Žitný

Napriek tomu, že študoval operný spev, kariéra v moderátorskom kresle mu sadla ako uliata. Po boku Mariany Ďurianovej bol súčasťou pravidelného spravodajského vysielania. Všetko sa zmenilo tragickou udalosťou. Žitný koncom júna 2008 so svojímluxusným autom narazil do dvoch cyklistov.Tomáško Žilavý († 5) zraneniam podľahol ajeho otecMilan sa vážne zranil. Vroku 2010 hoodsúdili na 2,5 roka za mrežami.

Rasťo Žitný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Branislav Ondruš(44)

Pôsobil ako moderátor spravodajskej relácie Noviny v TV JOJ a televíznych novín v Markíze. Neskôr sa vrhol na politickú dráhu. V súčasnosti pracuje ako štátny tajomník ministra práce SR, bol aj poslancom Národnej rady SR. S manželkou Soňou má štyri deti.

Branislav Ondruš
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Slováci si ich navždy zapamätali: TOP 5 najpodivnejších hviezd z reality show!

Ľubomír Karásek(59)

Dlhé roky moderoval hlavnú spravodajskú reláciu v televízii Markíza. V roku 2005 bol účastníkom vážnej autonehody, kvôli ktorej sa musel opäť učiť rozprávať, čítať a písať. Aj keď sa pokúšal o kariérny návrat v Televízii Z, dopadlo to veľmi neslávne. Netajil sa tým, že ho trápili vážne finančné problémy.

Ľubomír Karásek
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)

Michal Arpáš(†65)

V roku 2012postihlašportovéhoexmoderátora mozgová príhoda.Po prekonaní vážnych zdravotných komplikácií mu zostalo narušené centrum reči.Napokon všakv roku 2015 prehral boj sinou zákernou diagnózou-rakovinou pankreasu.Obľúbený kolega mal až do smrti oporu vo svojej rodine.

Michal Arpáš
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Viac o téme: Ľubomír KarásekVladimír RepčíkAndrea VadkertiRasťo ŽitnýBranislav OndrušMichal Arpáš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu