Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Máme kopu kvalitných osobností, no vidíme ich len zopár: Títo sú všade!

Koláž - slovenské osobnosti, čo sú všade Zobraziť galériu (6)
Koláž - slovenské osobnosti, čo sú všade

Môžeme sa pochváliť množstvom kvalitných moderátorov, hercov a iných talentovaných verejne známych osôb. Jednotlivé televízie či tvorcovia programov majú však očividne svojich obľúbencov, ktorí na nás vykúkajú už azda odvšadiaľ.

Vlado Voštinár

Vlado Voštinár
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Keď začnete prepínať televíznymi kanálmi azastavíte sa na stanici JOJ, môžete mať pocit, že majú len pár moderátorov. Reláciami divákov sprevádza predovšetkým Vlado Voštinár. Pravidelne nás počas pracovného týždňa zabáva aodhaľuje povolania vrelácii Inkognito. Uvádza tiež zábavnú šou Uhádni môj vek. Vďaka jeho lojálnosti voči televízii sa zobrazoviek nevytráca ani počas víkendu. Divákov sprevádza aj počas relácií Nové bývanie aNové bývanie dizajn. Okrem toho moderuje aj rôzne televízne akcie, ako je napríklad Jojka vmeste.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Sexistické a nechutné: Mokrý v obľúbenom programe poriadne prestrelil!


Barbora Švidraňová

Barbora Švidraňová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tak, ako bola predtým všade Nela Pocisková, dnes si miesto na výslní užíva všestranne talentovaná ryšavka Barbora Švidraňová. Najskôr to bola nenápadná postava vPaneláku, neskôr prerazila vmarkizáckom Búrlivom víne. Svoj talent predviedla vmnohých smeroch, no najviac zaujala všou Tvoja tvár znie povedome. Aaj keď vjednej sérii skončila, do ďalšej sa dostala ako hlasová poradkyňa. Markíza herečku aspeváčku použila aj do seriálu Atletiko Cvernofka anechýbala ani v Cuky Luky Filme. Okrem toho hrá aj na divadelných doskách, stala sa tvárou kozmetickej firmy akoncertuje, takže ju môžeme vidieť naozaj všade.


Mohlo by vás zaujímať:Muži z nich idú úplne zošalieť: Toto sú tie najsexi ryšavky česko-slovenského filmu


Milan Junior Zimnýkoval

Milan Junior Zimnýkoval
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Kedysi sme ho poznali výlučne ako hlas zrádia, dnes ho televízie využívajú naplno. Televíznu kariéru rozbehol aj vďaka humoristickej šou Nikto nie je dokonalý, na ktorej sa podieľa spolu skolegom zrádia Marcelom Forgáčom. Sním neskôr tvoril aj hlavnú moderátorskú dvojicu vČeskoslovensko má talent 5 a6. Milan Junior Zimnýkoval zahviezdil aj vsúťažnej kuchárskej relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. Šou sprevádza shumorom jemu vlastným, súťažiaci ho berú ako oporu adivákov neotravuje svojimi komentármi. Od júla tohto roku moderuje aj novú jojkársku reláciu snázvom Heslo, ktorá vAmerike zožala veľký úspech. Okrem toho sa objavuje vmnohých reláciách ako hosť, takže zdohľadu divákov len tak ľahko nezmizne.

Adela Vinczeová

Adela Vinczeová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Odvtedy, ako spolu sPycom moderovala prvú slovenskú Superstar, sa pre ňu roztrhalo vrece smoderátorskými ponukami. Talentové súťaže moderuje, ale aj sedáva na porotcovskej stoličke, prípadne (ako napríklad vLet´s dance) patrí ksúťažiacim. Vsúčasnosti patrí knajvyťaženejším slovenským moderátorkám. Divákov momentálne sprevádza vhudobnej šou Chartshow či vo vlastnom programe Trochu inak. Už od počiatku je súčasťou zábavného programu Milujem Slovensko. Popritom moderuje rôzne galavečery abýva obľúbeným hosťom vmnohých reláciách.


Mohlo by vás zaujímať:Na obrazovke sme ich vídavali každý deň: Spomínate si ešte na týchto moderátorov?


Evelyn

Evelyn, Eva Kramerová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Všetko odštartovalo niekoľko zverejnených videí, zktorých nám šli prasknúť bránice. Eva Kramerová alebo Evelyn jednoducho zničoho nič začala zabávať Slovensko. Vďaka veľkej fanúšikovskej základni získala aj vlastný sitcom Svet podľa Evelyn. Nechýbala ani vCuky Luky Filme azrejme aj vďaka médiám asociálnym sieťam na nás vykúka zkaždej strany. Evelyn sa vraj chcevenovať dráhe profesionálnej herečky ana vlogy astand up už kašle. Ktovie, ako často ju budeme ešte vídavať.

Viac o téme: Barbora ŠvidraňováVlado VoštinárEvelynAdela VinczeováMilan Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu