Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Pozrite sa, ako dopadlo spojenie seriálu Game of Thrones a filmovej ságy Star Wars

Postavy Arye a Brienne počas súboja
Postavy Arye a Brienne počas súboja (Zdroj: HBO/Disney)

Seriál Game of Thrones je momentálne najpopulárnejším seriálom súčasnosti a ságu Star Wars (Hviezdne vojny) môžeme považovať za jeden z najprogresívnejších projektov kinematografie. Ako to teda dopadne, keď spojíme príbehy z ďalekej galaxie spolu so stredovekom skrz svetelné meče?

K stredoveku, dokonca aj k tomu fiktívnemu, rozhodne patria rytierske súboje s mečmi z ťažkej ocele. Niečo podobné ale platí aj v prípade filmovej ságy Star Wars, kde sa v ďalekej galaxii odohráva súboj rytierov Jedi s nepriateľmi, a to aj pomocou sveteľného meča. Súboje s nimi sa navždy zapísali zlatým písmom medzi klenoty kinematografie a priamo aj do sŕdc fanúšikov ságy, ktorá bude pokračovať novými epizódami a rôznymi bočnými príbehmi ešte pekných pár rokov.

Čo sa týka HBO a jeho Game of Thrones, je príjemné opäť po čase počuť ajsprávu, ktorá by priamo nesúvisela s hackerským únikom množstva citlivých údajov, opisov epizód či dokonca zverejnenia celých častí. Tentokrát totiž pre vás máme "iba" spomínané video z dielne YouTube kanálu Omid G, v ktorom oceľové meče nahradili tie sveteľné. Ako sa vám táto nezvyčajná zmena pozdáva?

Viac o téme: Game of ThronesSeriálStar Wars
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu