Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Komédia v Pošte pre teba či Zámene manželiek: Facky, hádky a králi internetu!

(Zdroj: koláž Telkáč)

Pýtame sa, kde sa tieto indivíduá berú. Odpoveď je doposiaľ neznáma. Občas si už človek začína myslieť, že na televíznej obrazovke videl všetko. Neprejde však veľa času a opäť príde moment, ktorý všetko zmení a na scéne sa objaví nový hit.

Bitka v maďarskej Pošte pre teba

Nastal čas stretnutia, ktoré ich malo uzmieriť a celý problém vyriešiť. Namiesto toho sa priamo v štúdiu strhla riadna mastenica, ktorú musela oddeliť až prítomná bezpečnostná služba.Dve rómske rodiny sa tak zrejme postarali o najväčší škandál v histórii relácie.

Rozhádaní kamaráti

Nielen maďarská, ale aj slovenská verzia Pošty pre teba s Katkou Brychtovou priniesla nejeden zaujímavý príbeh. Vyberáme story opitého chlapca a taktiež podguráženej priateľky jeho kamaráta. Práve ju mal obchytkávať a navádzať na sexuálny styk. Posúďte sami, či sa budete smiať, alebo plakať.

Lavína kritiky na známu televíziu: PREPADÁK Nová zoznamka vytočila Slovákov!

Šokujúci spor matky s dcérou

Život píše aj smutné príbehy. Svoje by o tom vedeli aj matka s dcérou, ktoré sa stretli v českej verzii. Ostré slová, údajné lži,kruté výčitky, preklínaniaa emocionálne výlevy možno označiť za to najbizarnejšie, čo moderátorka Ester počas natáčaniazažila.

Zlobr alias treba sebe vypic a žic

Naozaj "skvelá" reklama pre Slovensko. Ak by na základe tejto časti Zámeny manželiek odhadovali IQ národa, bez mihnutia oka by sme dostali mimoriadne nepriaznivé hodnotenie.Označiť hosťujúcu manželku prezývkou rozprávkovej bytosti je už silná káva. V podstate rovnaká, ako celá časť s týmto podivínom v hlavnej úlohe.

Mačkáš mi hada, debile!

Jedna generácia si už myslela, že príbeh Zlobra sa nedá prekonať. Omyl! Veľmi rýchlo sa na scéne objavila nová internetová hrdinka, ktorá vám doslova vyrazí dych.

VIDEO Zrodila sa ďalšia legenda: Zámena manželiek opäť prekonala všetky hranice!

Hotová psychiatria

Toto veru ešte v Zámene manželiek nebolo. Po výmene sa uskutočňuje pravidelné stretnutie párov, kde nie je núdza o napäté momenty. V tomto prípade sa pomyselná hranica prekročila oboma nohami a vyvrcholilo to slušnou šarvátkou. Opäť musel do akcie zasiahnuť ochrankár zo štábu.

Viac o téme: Pošta pre tebaZámena manželiek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu