Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najskôr práca, potom svadba: V televízii našli zamestnanie aj lásku!

koláž - moderátori Zobraziť galériu (3)
koláž - moderátori

Vzťahy na pracovisku sú klasika. Veď kto iný vaše starosti pochopí lepšie než kolega? Nájsť si svojho životného partnera v práci teda nie je nič neobvyklé, čo môžeme vidieť aj na našich osobnostiach. Niektoré dvojice svoj vzťah skrývali, s inými sme boli v podstate od ich začiatku. Pozrite si známe páry, ktoré sa našli pri práci v televízii.

Diana Hágerová a Roman Juraško

Pred niekoľkými rokmi spojila moderátorska práca aj redaktorku Dianu Hágerovú amoderátora Romana Juraška. Spoznali sa pri práci vTeleráne, kde si aj padli do oka. Dvojica síce nie je zosobášená, no momentálne sa tešia na potomka, ktorý má čoskoro prísť na svet.


Mohlo by vás zaujímať:Kveta Horváthová nemá žiadny problém: Ukázala ranné FOTO bez mejkapu!


Adela Vinczeová aViktor Vincze

Aj tento pár sa prvýkrát stretol vtelevízii. Úspešná moderátorka Adela Vinzceová ateraz už jej manžel Viktor Vincze spolu natáčali Chart Show, stretli sa aj na markízackej párty či Dni otvorených dverí. Spojila ich však najmä svadba ich kolegov akamarátov Mateja Sajfa Cifru aVeroniky Ostrihoňovej, kedy sa dali do reči očosi viac. Pár, ktorý verejnosť poriadne prekvapil, je už dnes vmanželskom zväzku.

Zlatica Puškárová Švajdová aPatrik Švajda

Moderátorské stálice hlavných správ Zlatica Puškárová aPatrik Švajda spolu začali chodiť včase, keď bol šarmantný markizák ešte prvýkrát ženatý. Ako dvojica sa dostali cez všetky prekážky apôsobia naozaj veľmi zohrato. Spoločná práca isúkromný život však na nich nemajúvždy lenpozitívny vplyv, čo ste mohli vidieť pri výmene názorov počas vysielania.


Mohlo by vás zaujímať:Vo dvojici im to ide lepšie: Títo televízni parťáci jednoducho patria k sebe


Hana Zavřelová Gallová aAdam Zavřel

Hana Gallová, Adam Zavřel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Moderátorka Hana Gallová stretla životnú láskupo niekoľkých rokoch práce vtelevízii JOJ, kam priviedla aj svojho priateľa, bývalého redaktora RTVS Adama Zavřela. Vroku 2013 sa tak mohla udiať veľká jojkárska svadba.


Mohlo by vás zaujímať:Nekompromisní kati z talentových súťaží: Šírili strach i vtipné hlášky!


Zuzana Glabazňová aMarián Lechan

Televízia spája aj rozdeľuje. Keď sa do seba títo dvaja redaktori zamilovali, boli vtom čase vmanželstve sniekým iným. Po odhalení tajnej lásky sa všetko akoby rozbehlo. Obaja sa so svojimi partnermi rozviedli amohli si začať užívať slobodu isvoj vzťah.

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik ŠvajdaDiana HágerováViktor VinczeAdela VinczeováRoman JuraškoHana GallováAdam ZavřelMarián LechanZuzana Glabazňová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu