Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mulder a Scullyová sú späť: VIDEO Pozrite si ukážku pre 11. sériu kultového seriálu Akty X

Akty X
Akty X (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Už od roku 1993 sa vďaka seriálu Akty X bojíme všetkého nadprirodzeného. Po obrovskom úspechu sa seriál pred pár rokmi opäť vrátil na obrazovky a fanúšikovia doslova šaleli. Dobrý scenár a kvalitné herecké výkony dospeli k tomu, že už budúci rok sa dočkáme 11. série.

Ústrednými postavami seriálu sú agentiFBIFox Mulder(David Duchovny) aDana Scully(Gillian Anderson), ktorí spolupracujú na vyšetrovaní kriminálnych prípadov, ktoré boli zaradené medzi takzvané „Akty X“, čo sú prípady, ktoré sa vyšetrovateľomFBInepodarilo objasniť konvenčnými vyšetrovacími postupmi. Agenti Mulder a Scullyová sa pri snahe o objasnenie týchto prípadov stretávajú s pôsobenímparanormálnych javova odhaľujú celosvetové vládne sprisahanie na utajenie existenciemimozemského života.

Mulder verí v existenciumimozemšťanovaparanormálnych javov, zatiaľ čo Scullyová jeskeptik, ktorý hľadá vedecké vysvetlenia prípadov. Ako môžeme vidieť v ukážke, Scullyová už o ničom nepochybuje a dej sa pomaly začína dostávať ksvojmu záveru. Tešíte sa na novú sériu?

Viac o téme: Akty XSeriálDavid DuchovnyGillian AndersonVideo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu