Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO V Kredenci sa neboja zosmiešniť nikoho: Tieto paródie vás o tom presvedčia!

Kredenc
Kredenc (Zdroj: kredenc.markiza.sk)

Skeč šou Kredenc sa teší veľkej popularite. Výrazne tomu dopomohli imitácie známych ľudí a problémov slovenskej spoločnosti. Hybnou silou programu je Michal Kubovčík, no úspešne mu sekundujú aj ďalší kolegovia.

1.Leklešovci

Juraj a Sisa Lelkešovci (v Kredenci Leklešovci) sú častými respondentmi prominentných relácií. Ich video s mierne podguráženým tónom sa nezmazateľne zapísalo do dejín slovenského šoubiznisu. Porovnajte realitu s dokonalým napodobnením manželského páru.

2. Paródia na tréneraVůjteka

Stará osvedčená klasika. Ak sa hokejistom na šampionátoch darí, všetci sme hrdí Slováci. Lenže, ak nie sú výsledky podľa predstáv, na reprezentáciu sa valí vlna kritiky. Michal Kubovčík však dokázal, že aj z neúspechu sa dá vyťažiť poriadna dávka zábavy.

Rozvodoví králi, boj s rakovinou či tragické úmrtia: Herci z Pomády po 40 rokoch!

3.Janko Rehotský - Mená faktúr stratených

Škandál firmy Váhostav a nevyplatených faktúr dostal v Kredenci nový rozmer. Michal Kubovčík opäť predviedol svoj nenapodobiteľný talent a známu pesničku sparodoval na vtedy aktuálnu tému, ktorá sa riešila v celej krajine.

4. Paródia na paródiu alebo hit Without the word

Žiaľ, už samotnú imitáciu slávneho hitu v podaní slovenských spevákov môžeme označiť ako paródiu. Viacerí aktéri trpko oľutovali účasť v tomto klipe. Neskoro. V Kredenci vlastne iba spravili paródiu na paródiu. Inak sa to nazvať nedá.

5.Tvoj ksicht vyzerá podozrivo

Eva Máziková je zjav, aký sa nevidí často. Jej nonstop neutíchajúcu odozvu a nevyčerpateľnú energiu si na paškál zobral Števo Martinovič, ktorý sa prezliekol do ženských šiat a už sa viac nezastavil. Rovnako ako Eva a jej ksicht, ktorý vyzerá podozrivo.

Zábava zaručená: Tieto svetové talkshow vás dostanú!

6. Miesiči

Legendy kulturistiky, ktoré jedinečným spôsobom opisujú kultúru slovenských posilňovní.Ich život spočíva v nikdy nekončiacom cvičení a naberaní svalovej hmoty, aby potom svoje bicepsy ukázali na diskotékealebo hocikomu, kto ide okolo. Aj o tom sú miesiči, alias mnohí chlapci, pre ktorých je vzoromArnold Schwarzenegger.

Viac o téme: Kredenc
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu