Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pán Prsteňov ako seriál? Všetko nasvedčuje tomu, že sa ho čoskoro dočkáme

Pán prsteňov
Pán prsteňov (Zdroj: internet)

Pána Prsteňov môžeme bez problémov zaradiť k najlepším a najprepracovanejším filmovým trilógiám vôbec. Od filmu Návrat kráľa ubehlo už skoro 15 rokov a štúdio Warner Bros. tak začína uvažovať, čo so značkou ďalej.

PortálDeadlinepotvrdil, že štúdio Warner Bros.predáva právana televíznyseriál založený na Pánovi Prsteňov. Cena je poriadne mastná a za práva samotné si pýtajú200 až250 miliónov dolárov. Aktuálne sa teda dohadujú sNetflixomaAmazonoma diskutujú, ako by mohla vyzerať seriálová adaptácia tejto ťažko sfilmovateľnej novely. Skoršie správy však hovorili, žeWarner Bros. TelevisionaAmazonsa dohadovali už dávnejšie.

Samozrejme, aspoň zatiaľ Amazon ani Warner Bros. nič oficiálne nekomentujú. Koniec-koncov, podľa zdrojov je dohoda o seriálovomPánovi prsteňovešte veľmi ďaleko a nikto nemôže povedať, či rokovania dopadnú úspešne. Na druhej strane sa však zdá, že seriálu sú naklonené obe strany. Po skončení Game of Thrones by rozhodne išlo o perfektnú aadekvátnu náhradu za túto fantasy, čo poviete?

Viac o téme: FilmKnihaAdaptáciaPán PrsteňovTrilógiaTelevízny seriál
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu