Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dobrá správa pre fanúšikov seriálu Prázdniny: Nová séria dorazí na obrazovky už o pár dní

Hlavné postavy seriálu Prázdniny
Hlavné postavy seriálu Prázdniny (Zdroj: joj.sk)

Televízia JOJ uvedie 21. februára prvú časť druhej sezóny rodinného komediálneho seriálu Prázdniny. V hlavných úlohách sa, rovnako ako v prvej sérii, objavia Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Siposová, Zuzana Norisová a Kristína Greppelová.

V hlavných detských úlohách sa popri nich predstavia Samuel Kennedy, Karolína Kubánková, Andy Kummer, Markus Filipko, Michaela Rovňáková, Adela Heftyová , Jakub Križánek a jedno niekoľkomesačné bábätko.

Seriál prinesie nové zážitky troch rodín z chalupy na Myjave. S jedným malým rozdielom - tentoraz na ňu spolu s deťmi a otcami zavítajú aj mamy. Tak, ako i v prvej sérii, nebude v nových častiach chýbať množstvo krásnych a bláznivých zážitkov a dobrodružstiev, vtipné situácie a veľa zábavy - od chaotickej cesty na chalupu počnúc, cez starostlivosť troch mužov o najnovší prírastok do partie - niekoľkomesačné nemluvňa, dedinský futbal, ženský wellness a stavanie sprchy, až po výlet na bicykloch po myjavskej cyklomagistrále či do jaskyne Driny.

Prvá séria komediálneho seriálu zároveň zaznamenala obrovský úspech a pozitívne ohlasy nielen v televízii, ale aj na webe, kam diváci posielali svoje prosby, aby Prázdniny pokračovali ďalej. TV JOJ preto na základe podnetov fanúšikov a fanúšičiek formátu k seriálu spustila ako historicky prvá slovenská televízia aj takzvaného Chatbota - diváci sa mohli počas uplynulých viac ako desiatich týždňov porozprávať s jedným z trojice otcov, učiteľom Janom, ktorý s nimi komunikoval cez Messenger. Tento spôsob informovania o postavách, dejových zápletkách či zákulisí televízneho projektu na Slovensku použili po prvý raz a TV JOJ v ňom plánuje pokračovať.

Viac o téme: Tv JojSeriál Prázdniny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu