Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Áno, beriem: Filmová svadba desaťkrát inak

Koláž - svadobné filmy
Koláž - svadobné filmy (Zdroj: telkáč, internet)

Vo filmovej svadbe je dovolené snáď všetko klišé na svete. Je teda možné, aby film, v ktorom ide predovšetkým o tú svadbu, mal v sebe niečo zaujímavé? Nuž, presvedčte sa sami a uvidíte, ktorá filmová svadba stála za to.

27 šiat

Koľko družičkovských šiat si musí ešte obliecť, aby si vyslúžila tie svadobné? Jane, ktorú stvárnila Katherine Heigl, ich potrebovala takmer tridsať ajeden bulvárny článok na titulnej stránke. Avšak namiesto pripravovanej svadby svojej sestry zažije svoj vlastný veľký deň, kedy sa na ňu bude Kevin pozerať tak, ako si to vysnívala, prípadne krajšie.

Prci, prci, prcičky – Svadba

So slovom svadba sa okrem radostných chvíľ spájajú aj tie chaotické. Ale určite nie toľko, koľko chaosu azmätkov dokáže vytvoriť stará známa partia zoskupená okolo budúcich manželov Jima aMichelle. Čerešničku na tortu umiestni Stifler, ktorého najväčšou starosťou nie je snubný prsteň, ale to, skoľkými svadobčankami sa stihne vyspať.

Ako uloviť družičku

Podobne ako Stifler, tak aj dvaja veční družbovia John aJeremy si chodia na svadby predovšetkým užívať. Ich jediným cieľom je zvýšiť počet družičiek, ktoré im podľahli. Pre svadobné dobrodružstvá sú ochotní naštudovať si informácie orodinách snúbencov azároveň si vymyslieť vlastnú historku. Všetko však len do chvíle, kým jedna združičiek sa nebude zdať tou pravou.


Ľúbili sa silno, ale krátko: Manželstvá týchto hviezd trvali len chvíľu


Dokonalá partia

Dokonalú partiu je vamerických filmoch nutnosťou si priviesť ako sprievod na svadbu. Čo však vprípade, ak sa nikto nenájde? Vtedy je čas najať si spoločníka, sktorým svysokou pravdepodobnosťou skončíte ako pár, skutočný, nie platený.

Svadby podľa Mary

Keď sa povie čarovná dokonalosť, sú to svadby, ktoré zorganizovala svadobná agentka Mary. Už len jedna dokonalá svadba aodplatou jej nebude len úspech, ale aj účasť vo vedení firmy. Ako vkaždom správnom filme sa musí najskôr niečo pokaziť, vtomto prípade jej projekt ohrozuje zaľúbenie sa do ženícha zpráve tej rozhodujúcej svadby.


Láska zvíťazí: Vaše obľúbené hviezdy telenoviel sú späť a spolu!


Vojna neviest

Keď si dievča nejakú svadbu vdetstve vysníva, je zbytočné jej to vbudúcnosti vyhovárať. Problém nastáva vtedy, keď dve malé dievčatá majú vhlave úplne rovnakú svadbu snov alen jeden voľný dátum. Vtom momente sa chýli kvojne svetov alebo aspoň neviest. Každá znich má zbrane silného kalibru, pri ktorých použití hrozí majiteľovi samodeštrukčný účinok.

Nevesta na úteku

Zo slávnejPretty Woman síce vtejto komédii veľmi nevyťažili, no všportových výkonoch by si Julia Roberts vyslúžila aspoň jednu medailu. Utekať spred oltára tak rýchlo atak často. To si žiada nadľudský výkon aaspoň jedného fešáka vpodaní Richarda Geera, aby sa stým dalo niečo spraviť.

Tvoj snúbenec, môj milenec

Príprava svadby môže priniesť všeličo, alebo aj odniesť, napríklad ženícha. Najlepšia priateľka nevesty si toho pravého našla už počas vysokej školy, akurát mu to nestihla počas dlhých rokov povedať, preto si na takýto rozhovor vybrala čas pár dní pred jeho svadbou. Mimochodom, nevestou mala byť jej najlepšia kamarátka.

Svadba môjho najlepšieho priateľa

Ako aj vpredchádzajúcom filme bolo zjavné, ani najlepší priateľ nedokáže zaručiť, že svadba prebehne hladko. Zvlášť, keď tým kamarátom je žena, ktorá si zrazu uvedomí, že budúci ženích je jej životnou láskou. Taký dobrý cirkus sa pred veľkým dňom hodí avidieť zbláznenú Juliu Roberts ajej sokyňu Cameron Diaz sa veru oplatí.


Láska všade navôkol: Top scény pre fanúšikov romantiky


Štyri svadby ajeden pohreb

Keď jedna svadba nestačí, treba si ich vychutnať oveľa viac, prípadne aj jeden pohreb. Rovnako ako Charles ajeho partia večne nezadaných ahľadajúcich životných partnerov. Ten počas jeden ztých nepríjemne otravných udalostí stretne neznámu Američanku , ktorú však na ďalšej svadbe stretáva sbudúcim snúbencom. Vzťahy sa postupne poprepletali tak, ako sa patrí – veď nikdy neviete, čo prinesie to nasledujúce áno.

Viac o téme: Svadby podľa MaryNevesta na útekuVojna neviest27 šiat
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu