Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bezpečnostné opatrenia pri nových Avengeroch: Ako v špionážnom filme!

Avengers 2 Zobraziť galériu (4)
Avengers 2 (Zdroj: SITA)

Tvorcovia snímky Avengers 2: Vek Ultrona zaviedli počas výroby filmu prísne bezpečnostné opatrenia, aby zabránili úniku informácií. Na slávnostnej premiére titulu vo Veľkej Británii to prezradili niektorí z účinkujúcich.

Ako povedala Elizabeth Olsen, ktorá si vo filme zahrala Scarlet Witch, herci museli stránky scenárov po každom dni zničiť. "Bolo dosť vtipné, že sme museli naše stránky pre daný deň vždy spáliť. Nedovolili nám ísť domov so scenárom toho, čo sme v ten deň nakrútili. Vzali to z našich prívesov a zoskartovali," priblížila 26-ročná herečka.

Avengers 2
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Predstaviteľ androida Visiona, Paul Bettany, zasa uviedol, že scenár mu nikdy neposlali e-mailom, ale fyzicky s ochrankou. "Cez celú stranu bolo moje meno, aby som to nemohol zverejniť na Twitteri," priblížil 43-ročný rodák z Londýna. "Všetko s Marvelom je pod zámkom a utajované. Musíte podpísať dohodu o mlčanlivosti," potvrdil Chris Evans, ktorý si vo filme zopakoval úlohu Stevea Rogersa alias Kapitána Ameriku.

Avengers 2
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

V pokračovaní úspešnej snímky Avengers: Pomstitelia (2012) si okrem spomínaných zahrali aj Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Čierna Vdova), Mark Ruffalo (Hulk), Samuel L. Jackson (Nick Fury) či Jeremy Renner (Hawkeye). James Spader prepožičal hlas zloduchovi Ultronovi. O réžiu sa postaral Joss Whedon. Do slovenských kín film uvedú 30. apríla.

Avengers 2
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: MarvelAvengersAge of UltronVek Ultrona
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu