Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

RTVS natáča nový seriál, potrebuje policajtov: Toto je ich hodinový cenník

Kolonáda
Kolonáda (Zdroj: rtvs)

V súvislosti s natáčaním televízneho seriálu Kolonáda potrebuje Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) od bratislavských policajtov spoluprácu pri zaistení bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Za každú hodinu poskytnutia služby jedného policajta tak zaplatí Ministerstvu vnútra SR (MV SR) sumu 8 eur, za každý 1 km jazdy služobným autom 1 euro aza každý kilometer jazdy služobným motocyklom 0,70 eura. Ceny sú bez DPH. Zmluvu oposkytnutí služby zverejnili v Centrálnom registri zmlúv na internete.

Podľa zmluvy potrebuje RTVS vtermíne od 1. júna do 30. septembra tohto roka pri natáčaní seriálu spoluprácu polície. SMV SR tak vzastúpení bratislavského krajského policajného riaditeľa Csaba Faragóá uzavrela zmluvu oposkytnutí služby.Strážcovia zákona sa vnej zaviazali, že podľa požiadavky RTVS apo vzájomnej dohode poskytnú potrebný počet bratislavských policajtov vslužobnej rovnošate aslužobných cestných vozidiel na zabezpečenie bezpečnosti aplynulosti cestnej premávky počas nakrúcania seriálu.

Nebude to však zadarmo, RTVS zaplatí za každého policajta, auto aj motocykel dohodnutú sumu.
Strážcovia zákona sa poistili aj pre prípad, že by práve v čase nakrúcania seriálu mali dôležitejšie povinnosti, vtakomto prípade spoluprácu RTVS neposkytnú.

Viac o téme: RTVSKolonáda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu