Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za svoje staré fotky sa viac hanbiť nebudete: Fotografie hviezd z maturitného tabla

Chris Pine, Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (13)
Chris Pine, Ellen DeGeneres (Zdroj: Youtube)

Dnes vyzerajú krásne a ich vždy dokonalo vyzerajúce outfity či vizáž im mnohí závidia. Nie vždy však tomu bolo tak a niektorí herci či herečky v staršom veku vyzerajú omnoho lepšie než v čase, keď hviezdami ešte neboli.

Adam Sandler (48)

Štyridsaťosemročný herec, komik aproducent nepatrí knajväčším fešákom Hollywoodu, no na maturitné tablo asi tiež nespomína vnajlepšom. Napriek tomu si za 28 rokov svojej kariéry na konto pripísal už 57 filmov aúčinkoval vdvanástich seriáloch.

Adam Sandler
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Halle Berry (48)

Niektoré ženy starnú do krásy aHalle Berry je živým príkladom tohto zvláštneho úkazu. Ako teenagerka sa zúčastnila niekoľkých súťaží krásy. Vroku 1986 sa dokonca na súťaži Miss USA umiestnila na druhom mieste.

Halle Berry
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Jennifer Lopez (45)

Jedna znajúspešnejších anajsexi speváčok sveta, ktorá si svoj legendárny zadok dala ako prvá hviezda poistiť, je na scéne už neuveriteľných tridsať rokov. Ako speváčka má však stále má čo ponúknuť aaj vjej veku jej krásnu postavu amladistvú tvár závidia aj oveľa mladšie fanúšičky.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdne páry v ľúbostných snímkach: Tieto dvojice jednoducho patria k sebe


Brad Pitt (51)

Lámač ženských sŕdc Brad Pitt je považovaný za jedného znajsexi mužov planéty, ale vobdobí strednej školy bol len obyčajným chlapcom. Za sexsymbol však začal byť považovaný až vroku 1991, kedy si zahral vo filme Thelma aLoiuse adodnes sa tejto nálepky nezbavil.

Brad Pitt
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Jessica Alba (34)

Slovenské médiá sú doslova zaplavené článkami oprominentnej mamičke Jessice Albe, ktorá sa dokonalou postavou avždy upravenou vizážou môže pýšiť aj po dvoch deťoch. Jessica je bezpochyby krásna žena atreba uznať, že vporovnaní sfotografiou zmaturitného tabla vyzerá na súčasných fotkách oveľa mladšie.

Jessica Alba
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Bradley Cooper (40)

Milióny žien dnes po celom svete pre jeho hlboké modré oči šalejú. Na základe fotografie ztabla by však sotva niektorá znich volila rande stýmto fešákom. Dnes si sám môže vyberať aBradley si aj vyberá. Najnovšie randí sbývalou priateľkou Christiana Ronalda, ruskou modelkou Irinou Shayk.

Bradley Cooper
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)


Mohlo by vás zaujímať:Týchto desať filmov si v druhej polovici roka nemôžete nechať ujsť!


Natalie Portman (34)

Je charizmatická, krásna, inteligentná aúspešná. Kto by túto ženu tipoval na nevýraznú atuctovú teenagerku? Dnes je hrdou majiteľkou Oscara, dvoch Zlatých glóbusov, diplomu zHarvardu aúdajne rozpráva šiestimi jazykmi.

Natalie Portman
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

George Clooney (54)

Ešte donedávna bol najznámejším lámačom ženských sŕdc anajvychýrenejším starým mládencom na svete. Vseptembri minulého roka si vzal za manželku právničku libanonského pôvodu Amal Alamuddin afotografia zmaturitného tabla zrejme nebola tým, čím ju presvedčil.

George Clooney
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Renee Zellweger (46)

Hoci Renee má so zmenou vizáže mnoho skúseností aj vďaka svojím filmovým úlohám, na tejto fotografii by ju spoznal zrejme len málokto. Herečka neoplýva prvoplánovou krásou azrejme si je sama toho vedomá. Vposledných mesiacoch totiž svoje prirodzené črty vymenila za plastickými zákrokmi stŕpnutú tvár.

Renee Zellweger
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)


Mohlo by vás zaujímať:Kaderník, predavač, čašníčka: Tieto hviezdy začínali v bežných prácach


Chris Pine (34)

Aj Chris Pine je zvyčajne vo svojich filmoch obsadzovaný do pozície charizmatického milovníka žien, oktoré teda bojovať nemusí. Keď ale známa zabávačka Ellen DeGeneres vo svojej šou ukázala hercovu fotografiu so strednej školy, od hanby sa takmer pod zem prepadol.

Chris Pine
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Robert Downey, Jr. (50)

Je charizmatický, vtipný, úspešný auž dlhé roky patrí vHollywoode knajvyhľadávanejším hereckým esám. Na fotografii zo stredoškolských čias ale pôsobí hanblivo, na súčasných fotkách zasa suverénnejšie. Ťažko povedať, či ho zocelilo 45 rokov vHollywoode alebo niečo iné.

Robert Downey, Jr.
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Ryan Gosling (34)

Treba uznať, že Ryan Gosling nie je prvoplánovým fešákom aže ženy priťahuje skôr jeho charizma, skrytý sexepíl ačiastočne drzý asuverénny vzhľad, ktorý predviedol ako Noah vZápisníku jednej lásky či ako Jacob vo filme Bláznivá, hlúpa láska.

Ryan Gosling
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: Brad PittGeorge ClooneyBradley CooperHalle BerryJennifer LopezAdam SandlerRyan GoslingNatalie PortmanRenee ZellwegerJr.Jessica AlbaChris PineRobert Downey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu