Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zabíjajú so šarmom a vyzerajú sexi: Tieto akčné hrdinky strach nepoznajú

Xena Zobraziť galériu (8)
Xena (Zdroj: SITA)

Akčné filmy sa už dávno nespájajú len s mužskými hrdinami a mnohé ženské filmové postavy by to natreli nejednému z nich. Neboja sa totiž boja z blízka ani z diaľky a aj napriek príťažlivému vzhľadu si ich nesmiete pliesť s bezmocnými kráskami.

Angelina to s akčnými scénami vie

Lara Croft
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Paramount Movies)

Vduchu toho, že sexi vzhľad sa nevylučuje sakčným nasadením, sa božská Angelina Jolie prevtelila do bojovnej Lary Croft. Hrdinka zpočítačovej hry sa so zbraňami vruke avrkočom na hlave púšťa aj do tých najnebezpečnejších situácií. Nikdy však nie bezhlavo, ale srozumom apremyslenými ťahmi. Angelina má viacero skúseností sakčnými postavami aže to so zbraňami skutočne vie, dokázala napríklad aj vo filme Pán apani Smithovci.


Dobyla Hollywood a uchvátila srdcia: Angelinu Jolie čaká veľký deň


Nevesta pomstiteľka

Kill Bill
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Zničená svadba dokáže naštvať aje rozhodne dobrým dôvodom na neľútostnú krvavú pomstu. Nevesta Uma Thurman vbojových scénach nie je žiadnym nováčikom, keďže patrila do elitného vražedného komanda. Bojové umenia tak má vmalíčku avdruhej ruke meč. Zradu sa snaží najskôr vyriešiť slovne, ale keď to nejde, na počkanie vytasí svoje schopnosti ukryté vštýlovej žltej teplákovej súprave.

Nesmrteľná Xena

Xena
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: www.beyondthemarquee.com)

Pomenovanie Princezná bojovníčka úplne presne vystihuje Xeninu podstatu. Vseriáli pravidelne dokazovala svoj cit pre spravodlivosť apomoc slabším. Vrámci bezpečnosti sa nikdy nepúšťala do bitky bez svojho kruhového bumerangu, sktorým vždy vposlednej chvíli skolila nepriateľa. Odetá vantickom oblečení, ktoré potešilo oko nejedného muža, astypickým bojovým pokrikom. Ktovie, či aj jej nová verzia bude taká istá.


Xenu oživia: Princezná - bojovníčka sa vráti na televízne obrazovky


Zombie, pozor! Prichádza Mila Jovovich

Resident Evil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Mila Jovovich sa okrem iného preslávila hororom Resident Evil, kde sa odvážne púšťa do obrovského množstva zombiov. Herečka si bojové scény vraj poriadne vychutnávala, no tvrdý tréning predtým ju neobišiel. Vďaka nemu tak jej bojachtivosť proti nemŕtvym beštiám pôsobí tak dokonalo, že vprípade blížiacej sa apokalypsy by diváci veru neváhali zvoliť si ja za ochrankyňu.

Anjelská trojica

Charlieho anjeli
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Trojicu anjelikov, ktoré sa púšťajú aj do nesplniteľných úloh, organizuje Charlie. Toho však divák nevidí, veď načo aj, keď sa môže kochať pohľadom na príťažlivé hrdinky vpodaní Lucy Liu, Drew Barrymorre aCameron Diaz. Ovládajú bojové umenia, ale aj umenie zvádzať, vedia zvodne žmurkať aj skákať zvybuchujúcich budov. Musíme povedať, že keby ich nenajal Charlie, rozhodne by oprácu núdzu nemali.

Kate Beckinsale zlákali na oblečenie

Underworld
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Sexi upírska princezná Selena sa predstavila vneľútostných bojoch proti vlkodlakom. Kate Beckinsale, ktorá ju stvárňuje, sa vsnímke prejavovala veľmi žensky, čo však postave na akčnosti neodobralo. Spočiatku túto postavu hrať nechcela, no nechala sa zlákať na obrázky postáv vscenári. Vlkodlakom síce radosť nerobila, no mužské oči stopercentne potešila latexovým úborom.


Neohrozená upírka Kate Beckinsale: Lykanom to natrie v Prahe


Čokoladová kráska v latexe

Catwoman
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Warner Bros)

Nech vás nemätie mačací vzhľad avysoké podpätky. Catwoman sa totiž prekážok len tak ľahko nezľakne. Film si však veľký obdiv od divákov nevyslúžil. Jediné, čo mnohých donútilo snímku dopozerať bol sexi odev čokoládovej krásky Halle Berry.

Viac o téme: Angelina JolieHalle BerryKate BeckinsaleMila Jovovich
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu