Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyzerali tak šťastne: Omyl, tieto páry sa na pľaci neznášali!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Youtube)

Priznajte sa, koľkí z vás túžia, aby to ich obľúbeným filmovým hrdinom vyšlo aj v skutočnom živote? Bola by to idylka. Nie vždy to však vyjde. Tieto herecké dvojice síce hrali vo filmoch tie najznámejšie zaľúbené páry, no v skutočnosti sa nemohli vystáť. Možno práve preto bola chémia na plátne ešte väčšia.

10. Nick Nolte & Julia Roberts

Nick Nolte a Julia Roberts stvárnili v komédii Milujem problémy dvoch novinárov z konkurenčných periodík Chicago Chronicle a Globe. Skúsené novinárske eso a mladá začínajúca reportérka sa do seba zamilujú počas odhaľovania konšpirácie. Námet ako stvorený na romantickú komédiu. Ale iba vo filme. Julia označila Nolteho za najhoršieho herca, s akým kedy pracovala a tiež za odpornú ľudskú bytosť, urážala ho vždy, keď mohla. Nolte narážkami takisto nešetril a povedal o nej pár nepekných vecí, začal ju provokovať a výsledkom bolo oddelené natáčanie scén.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

9. William Baldwin & Sharon Stone

Mal to byť erotický thriller... a thriller to teda rozhodne bol, ale iba na pľaci. Sharon Stone si v snímke Niekto sa pozerá zahrala po boku jedného z Baldwinovco. To ešte William netušil, s kým bude spolupracovať. Herci sa počas natáčania naozaj nenávideli, Sharon sa vyžívala v ponižovaní až mučení Baldwina. Počas jednej bozkávacej scény to zašlo tak ďaleko, že Stone mu takmer odhryzla kus jazyka. Uhryznutie bolo také silné, že Baldwin nevedel pár týždňov po príhode rozprávať. Neskôr sa rozhodli, že scény budú natáčať oddelene. Keby však Sharon natáčala s jeho bratom Alecom, bolo by to podľa jej slov oveľa lepšie.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

Mohlo by vás zaujímať:Slávne hollywoodske priateľstvá: Tieto hviezdy sú kamarátmi už od detstva

8. Dustin Hoffman & Meryl Streep

V 70. rokoch sa film Kramerová vs. Kramer stal komerčne najúspešnejším filmom tých tých čias. Hlavnú úlohu stvárnili Dustin Hoffman a Meryl Streep. No ani im to na pľaci akosi nešlo. Dustin vtedy prechádzal podobným rozvodom, o akom bol aj film, a zrejme preniesol svoju nenávisť na Meryl, čo spôsobilo problémy aj počas natáčania, teda pre Dustina. Streep na to prišla až neskôr, keď niekoľko jeho vyjadrení počula z rozhovorov a nerozumela tomu. Dustin Hoffman to nepoprel a priznal, že preniesol svoje negatívne city k žene na Meryl.

Dustin Hoffman a Meryl
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

7. Pierce Brosnan & Teri Hatcher

Každej herečke by bolo cťou zahrať si bondgirl, exkluzívnu úlohu zvodnej krásky po boku nezničiteľného agenta 007. Teri Hatcher medzi ne patrila, no Pierce Brosnan si zrejme v kultovej bondovke Zajtrajšok nikdy neumiera predstavoval niekoho iného. Doslova ju neznášal, pretože na natáčanie stále meškala a jej chabý časový odhad ho dokázal naozaj priviesť do šialenstva. Nechávala ho čakať hodiny. Čo však Pierce určite nečakal, bol dôvod jej meškania. V tom čase bola Teri totiž tehotná a trpela rannými nevoľnosťami. Brosnan, ako správny džentlmen, sa jej hneď potom, ako sa o jej tehotenstve dozvedel, ospravedlnil.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

6. Leonardo DiCaprio & Claire Danes

Z príbehu Rómea a Júlie, najromantickejšieho páru v literárnej histórii, spravil režisér Baz Luhrmann modernú adaptáciu. Hlavnú úlohu stvárnili Leonardo DiCaprio a Claire Danes, ktorí si až tak ako Rómeo a Júlia navzájom nesadli. Skôr filmová Júlia mala problém s DiCapriom. Vtedy ešte len 16-ročná Claire Danes tvrdila, že jej o šesť rokov starší herecký kolega Leonardo je príliš detinský, pretože si robil žartíky a neustále si strieľal z členov filmového štábu. DiCaprio naopak tvrdil, že táto sladká šestnástka bola veľmi upnutá, príliš seriózna a zábave vraj nevedela prísť na chuť.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

5. Dakota Johnson & Jamie Dornan

Dlho očakávané spracovanie populárnej knižnej predlohy 50 odtieňov šedej nezožalo až taký úspech, aký tvorcovia filmu čakali. Ani spojenie nevinnej študentky literatúry a tajomného podnikateľa sa nepodarilo. To, že to medzi nimi nefunguje bolo cítiť aj mimo kamier. Dornan sa jednoducho necítil pohodlne a herečke sa ospravedlnil za sexuálne scény, ktoré boli podľa neho hnusné.. No čo už, skrátka tento film akosi nevyšiel.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Mohlo by vás zaujímať:Sú sarkastickí, a preto ich milujeme: Tieto filmové postavy iróniou nešetria

4. Vince Vaughn & Reese Witherspoon

Zamilovaný pár sa snaží vyhnúť štyrom Vianociam, keďže obaja majú rozvedených rodičov... a vtedy nastane skutočný blázinec. Brad (Vince Vaughn) a Kate (Reese Witherspoon) sa všetkými silami snažia vyhnúť svojim filmovým rodičom, no v skutočnosti sa počas natáčania filmu Vianoce na štvrtú snažia vyhnúť sami sebe. Obaja mali totiž rozdielne názory na to, ako sa správne pridržiavať scenára. Zatiaľ čo striktná Reese ho dodržiava presne tak, ako bol napísaný, komik Vince je fanúšikom improvizácie. Niet sa čo čudovať, že zladiť tieto dva prístupy bolo skutočne náročné.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

3. Patrick Swayze & Jennifer Grey

"Baby nebude sedieť v kúte!" Každý z nás vie, o čo ide. Veta predchádza poslednému tancu Baby a Johnnyho. Láske nevinného dievčaťa k trochu nebezpečnému a príťažlivému učiteľovi tanca sme uverili len vďaka ich skvelým hereckým výkonom. Ani tento pár to nemal počas nakrúcania ľahké. Hovorí sa, že Patrick Swayze a Jennifer Grey sa nevedeli vystáť už počas nakrúcania filmu Červená smršť. Hriešny tanec preto nebol výnimkou. Swayze vo svojej autobiografii priznal, že Jennifer bola veľmi emocionálna, nevyspelá a jej "hlúpe" nálady považoval za neprofesionálne.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

2. Johnny Depp & Angelina Jolie

Keď sa diváci dozvedeli o hviezdnom hereckom obsadení filmu Cudzinec, nikto sa nevedel filmu dočkať. Lenže ani Johnny Depp, ani Angelina Jolie neboli zárukou obrovského úspechu. Očakávali sme nielen skvelý film, ale aj výnimočnú chémiu. Nič z toho sa nedialo. Hollywoodske hviezdy sa postupne znenávideli. Angelina tvrdila o Johnnym, že už vyšiel z módy, je zanedbaný a chodí stále neskoro. Depp sa naopak vyjadril, že s primadonou posadnutou kontrolou sa robí veľmi ťažko. Nevadí, nie všetky hviezdne kombinácie fungujú.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

Mohlo by vás zaujímať:Spoločný film Angeliny Jolie a Brada Pitta: Kríza vo vzťahu!

1. Ryan Gossling & Rachel McAdams

Romantická dráma, ktorá rozcítila nejedno ženské srdce. Príbeh lásky, ktorej stáli v ceste mnohé prekážky. Len málokto by bol povedal, že iskra, ktorú bolo cítiť skrz plátno bola len hraná. Je to tak. Filmoví predstavitelia Noaha a Allie, Ryan Gossling a Rachels McAdams, sa v skutočnosti počas natáčania filmu Zápisník jednej lásky neustále hádali, kričali na seba, dokonca v jednom momente sa Gossling spýtal produkcie, či mu nemôžu vymeniť hereckú partnerku, pretože to s ňou už nemohol vydržať. Ešte šťastie, že toto si diváci vo filme nevšimli, pretože chémia fungovala dokonale. Čo sa potvrdilo aj po čase, kedy predsa len herci spolu skočili na rande.

Vyzerali tak šťastne: Omyl,
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioMeryl StreepPatrick SwayzeRyan GoslingRachel McAdams
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu