Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nová bondovka terčom posmechu: Toto tvorcovia nemohli myslieť vážne

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: internet)

Dvadsiataštvrtá snímka o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Spectre sa už blíži, keďže slovenská premiéra je plánovaná na 6. novembra. V rámci propagácie uvoľnili tvorcovia nový plagát, ktorý však vyvolal zmiešané reakcie.

Podľa mnohých priaznivcov totiž vyzerá amatérsky, resp. akoby vytvorený práve fanúšikmi. Negatívne zaujal predovšetkým kostlivec v pozadí, avšak mnohých nadšencov pre Bonda vytočil Craigov postoj,jeho výraz či farebná kombinácia a samotné nasvietenie. Ako pozitívum však vyzdvihli pridanie herečkyLéiSeydoux, ktorá sa v pôvodnej verzii nevyskytovala.

Plagát filmu Spetre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur.com)

V očakávanej novinke režiséra Sama Mendesa dostane JamesBondv podaní Daniela Craiga záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácie meno Spectre. Postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o tejto organizácii.


Mohlo by vás zaujať:Poriadne sexi Bond girls: Toto sú naj ženy, ktoré opantali agenta 007


Okrem Craiga sa v snímke predstavia aj Christoph Waltz (ako Franz Oberhauser), Ralph Fiennes (M), Léa Seydoux (Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Naomie Harris (Moneypenny), Dave Bautista (Mr. Hinx), Ben Whishaw (Q), Andrew Scott (Denbigh) či Rory Kinnear (Bill Tanner). Film nakrúcali v Rakúsku, Anglicku, Taliansku, Maroku a Mexiku.

Pripomeňte si Spectre stále aktuálnym trailerom!

Viac o téme: Daniel CraigSpectre007Bond
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu