Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vedeli ste? Na plátne príbuznými, no v skutočnosti milencami

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: Instagram M.G.)

Vo filmoch ich scenáristi spojili pokrvným putom, no v skutočnosti medzi nimi prebehla iskra a stali sa milencami. Niektoré z týchto vzťahov vydržali, iné nie. Tieto hollywoodske hviezdy stvárnili si spoločne zahrali v snímkach, v ktorých boli príbuznými, no v osobnom živote ich spojila láska. Vedeli ste, ktorí z nich to boli?

Tragický vzťahkrásky z Hriešneho tanca

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Stretli sa v snímke Johna Hughesa z roku 1986 Voľný deň Ferrisa Buellera. JenniferGrey v úlohe Jeanie, sestry Ferrisa (Matthew Broderick). Stvárnili geniálneho záškoláka a jeho trpiacu sestru v jedinečnej komédii, ktorá zachytáva typické prostredie tínedžerov v 80. rokoch. Medzi dvoma hercami preskočila iskra a prežili spolu vášnivý no krátky vzťah, ktorý pred médiami úspešne skrývali. Po roku a pol, v roku 1987, sa v Severnom Írsku stali účastníkmi strašnej autonehody. Pár bol na dovolenke, keď Broderickovo BMW prešlo odrazu prešlo do protismeru a čelne sa zrazilo s protiidúcim autom. Matka a dcéra sediace v druhom aute zraneniam podľahli. Iba päť dní po nehode plátna kín uzreli kultový Hriešný tanec a Grey sa stala miláčikom Hollywoodu. Trauma a smútok z nehody ju však ťažili natoľko, že ukončila aj vzťah s Broderickom.

Láska sériového vraha a policajtky

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Michael C. Hall a Jennifer Carpenter si zahrali adoptívnych súrodencov Dextera a Debru v ôsmich sériách populárneho seriálu Dexter. Obaja boli v príbehu policajtmi, no Dexter Morgan bol okrem toho ešte sériovým vrahom.Počas natáčania si padli do oka a randili spolu takmer rok a pol než sa vzali, no ich manželstvo netrvalo dlho. V roku 2011 sa rozviedli, napriek tomu však zostali priateľmi a seriál spoločne dotočili až do konca. Hall neskôr povedal, že spolu prechádzali všetkým, čo sa im v osobnom živote stalo, bolo to niečo, čo chceli obaja. Práve preto ostali aj po rozvode skutočne blízkymi priateľmi.


Mohlo by vás zaujímať:Tak toto by ste nečakali: Čím väčšia hviezda, tým zvláštnejšie záľuby


Hviezda Kliniky Grace prežila románik

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Katherine Heigl a Jason Behr si v sci-fi seriáli Roswell zahrali súrodencov, ktorý v mestečku riešili záhadné veci. Románik sa začal v roku 1999 a povrávalo sa, že sa pár po čase zasnúbil. Túto klebetu neskôr vyvrátil ich rozchod v roku 2001. Katherine Heigl sa stala známa najmä vďaka seriálu Klinika Grace a neskôr sa objavila v mnohých úspešných snímkach. V súčasnosti je vydatá za muzikanta Josha Kelleya a má s ním dve dcéry. Jason Behr stvárnil len menšie úlohy v rôznych seriáloch a momentálne je v pozadí hollywoodskej žiary.

Gilmorka našla svojho vyvoleného

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Ak sa to má stať, stane sa. Tak ako v prípade Lauren Graham a Petera Krausa. Síce sa táto dvojica stretla už pred pätnástimi rokmi, iskra prebehla až v roku 2010, kedy sa stretli počas natáčania seriálu Parenthood, kde stvárnili súrodencov Adama a Sarah Bravermanovcov. Odvtedy sa stali nerozlučiteľnou dvojicou. Seriálová Gilmorka si svojho vyvoleného zatiaľ nevzala, aj keď sa povráva, že už počuť svadobné zvony. Chodia spolu takmer päť rokov a svoj vzťah sa snažia držať z dosahu hollywoodskych radarov.

Sexi upír zbalilkrehkúblondínku

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Hollywood zbožňuje krásne dvojice, rovnako diváci majú radi, keď sa ich obľúbené postavy dajú dokopy aj v súkromí. Presne ako Ian Somerhalder a Maggie Grace. Krehká blondína a charizmatický fešák sa stretli počas natáčania seriálu Nezvestní, kde Ian stvárnili až prehnane ochranárskeho nevlastného brata Boona a Maggie jeho rozmaznanú bohatú sestru Shannon. Začali spolu chodiť v roku 2006, keď obe ich postavy sa zo seriálu vytratili. Vzťah netrval dlho, no aj tento pár ostal po rozchode v blízkom kontakte, čo potvrdzujú vrúcne fotky na stretnutí hercov Nezvestných po desiatich rokoch.


Mohlo by vás zaujímať:Filmové klasiky, ktoré zasiahli naše životy: Ak ste ich nevideli, robíte chybu


Spojila ich zlatá mládež z Beverly Hills

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Kto by si nepamätal legendárny seriál 90. rokov Beverly Hills 902 10 a sympatické dvojičky Brendu a Brandona Walshovcov. Nikto by to o konfliktnej Shannon Doherty nepovedal, že si začala so svojím hereckým kolegom a filmovým súrodencom Jasonom Priestlym. Shannon Doherty je známa prehnanými celebritnými maniermi a o vzťahu, ktorý začal počas nakrúcania tínedžerskej série, nikto netušil. Priestly sa k nemu priznal až po rokoch. Napriek ich rozchodu ostali hereckými kolegami ďalšie štyri roky, kým Shannon zo seriálu nevyhodili.

Fešákovi z Pomády vek nevadil

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Písal sa rok 1976 a čerstvá hviezda hereckého sveta, sladký chlapec John travolta sa zamiloval do svojej hereckej kolegyne Diany Hyland, ktorá si vo filme The Boy in the Plastic Bubble zahrala Travoltovu matku. Napriek 18-ročnému rozdielu preskočila medzi 40-ročnou herečkou a 24-ročným mladíkom iskra. Stretávali sa takmer rok a pol, keď pár postihla tragédiu. Počas ich vzťahu zomrela Diana Hyland ako 41-ročná na rakovinu prsníka. v Travoltovom náručí.


Mohlo by vás zaujímať:Odvrátená tvár Louisa de Funèsa: Hviezdou Žandárov mohol byť len on a nikto iný


Sexi pár z Hrdinov to nevydržal

Vedeli ste? Na plátne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Milo Ventimiglia si v seriáli Hrdinovia zahral uja mladučkej Hayden Panettiere. Aj keď bol medzi nimi značný vekový rozdiel, celých 12 rokov, chodili spolu takmer dva roky práve počas natáčania seriálu. Dokonca sa stihli aj zasnúbil, ale vekový rozdiel ich nakoniec zrejme aj tak dobehol a rozišli sa. Hayden je v súčasnosti šťastná mamička. S Vladimirom Kličkom je od roku 2009 a o štyri roky neskôr oficiálne oznámila, že sa zasnúbili. Pred necelým rokom sa im narodila dcérka Kaya Evdokia Kličko.

Viac o téme: John TravoltaMilo VentimigliaJennifer GreyIan SomerhalderMatthew BroderickMaggie Grace
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu