Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Craigov Bond sa postaral o rekord: Pije najviac alkoholu zo všetkých filmov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: internet)

James Bond v podaní herca Daniela Craiga pije v každom filme najviac alkoholu zo všetkých doterajších neohrozených hlavných hrdinov bondoviek. Uviedla to štúdia, ktorú podľa agentúry AFP vypracoval britský odborný časopis The Grocery. V snímkach sa zamerala na počet vypitých pohárikov predstavujúcich vždy približne desať gramov čistého alkoholu.

Slávneho britského špióna si zahralo päť ďalších hercov, ale žiadny z nich nepil toľko ako Brit Craig. Podľa magazínu vypije v každom filme vyše20 pohárov alkoholu, teda takmer dvakrát viac ako jeho slávny predchodca Sean Connery v čase začiatku filmovej série v roku 1962.

Austrálsky herec George Lazenby vo svojom jedinom filmovom príbehu agenta 007 znížil konzumácii na deväť pohárov, jeho nástupca Brit Roger Moore ju opäť zvýšil na 11 pohárov za film. Najmenej pil James Bond v podaní britského herca Timothyho Daltona, štyri či päť pohárov.

Craigov Bond sa postaral
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Alkohol začal podľa britského denníka tiecť prúdom v 90. rokoch s príchodom írskeho herca Pierce Brosnana, ktorý počas každéhofilmu vypil najmenej 12 pohárov. Craigov agent britskej kráľovskej službys právom zabíjať to dotiahol takmer na dvojnásobok.


Mohlo by vás zaujímať:Talentovaný Tom Hanks zahrá čokoľvek: V týchto filmoch ho milujeme


Magazín si vysvetľuje zvýšené predstieranie konzumácia alkoholu v bondovkách silnejúcej váhou sponzorov. V novom filme Spectre, ktorého svetová premiéra bude začiatkom novembra, by tak mal Bond skonzumovaťveľa vodky, pretože snímka sponzoruje jedna slávna značka tejto liehoviny.

Craigov Bond sa postaral
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

"Partnerstvo s 007 môže byť pre veľké značky výnosné,"zdôraznil časopis. Konzumácia džinu sa v Británii prudko zvýšila po tom, čo Craig prešiel v roku 2006 vo svojom debutovom snímke Casino Royale od agentovej tradičnej vodky s martini ku pohárom Vesper Martini obsahujúce džin, vodku a vermut, dodal The Grocery.

Viac o téme: Daniel CraigJames Bond
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu