Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mali skončiť spolu:Týmto párom sme držali palce, no autori mali iný názor

How I Met Your Mother, Robin a Barney Zobraziť galériu (8)
How I Met Your Mother, Robin a Barney (Zdroj: fanpop.com)

Aj keď v seriáloch ide skôr o sledovanie deja ako o romantické zápletky, nie je možné sa im vyhnúť. Rovnako je to aj s tým, ktorým párom budeme držať palce a ktoré nás popravde vôbec nezaujímajú. Čo je však horšie, tvorcovia daných seriálov nemajú vždy rovnaký názor na životnosť vzťahov obľúbených dvojíc ako my. Spomeniete si aj vy na nejaký seriálový pár, v ktorom ste videli budúcnosť, no tvorcovia sa rozhodli úplne inak?

Robin aBarney – How Imet your mother

How I Met Your
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: fanpop.com)

Ešte si spomínate, ako celá posledná séria viedla kich svadbe? To bolo radosti, čo? Ešteže nás nenechali šťastných príliš dlho adopriali im vskutku rýchly rozvod. To naozaj nebolo fér, nielen voči Barneymu aRobin, ale najmä kvôli ich skalným fanúšikom.


Vedeli ste? Na plátne príbuznými, no v skutočnosti milencami


Dempsey aMakepeacová

Dempsey a Makepeacová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: fanpop.com)

To podozrivé napätie sršalo zobľúbených policajných detektívov snáď vkaždej časti amy sme sa nevedeli dočkať, kedy skončia spolu. Je dosť možné, že kvôli tomuto večne visiacemu otázniku to aj toľko ľudí pozeralo. Aj keď sme sa však odpovede vseriáli priamo nedočkali, môže nás pri srdci hriať predstava, že aspoň vskutočnom živote sú manželmi.

Rory aJess – Ženy zrodu Gilmorovcov

Rory, Jess, Ženy z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: fanpop.com)

Aj keď si Rory prežila vseriáli menej vzťahov ako jej matka, vždy to bolo zaujímavé. Možno niektoré zvás si zamilovali jej prvú lásku, väčšina sa prikláňala kvzťahu snepredvídateľným Jessom. Povedzme si na rovinu: nebolo to omnoho pestrejšie azaujímavejšie, keď sa objavil na scéne? (nech už chodila vtom čase skýmkoľvek). Vo všeobecnosti je škoda, že jej tvorcovia ani vzávere nedopriali šťastný vzťah arozišla sa aj sďalším fešákom.


Vyzerali tak šťastne: Omyl, tieto páry sa na pľaci neznášali!


Lorelai aLuke – Ženy zrodu Gilmorovcov

Lorelai, Luke, Ženy z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: gilmorenews.com)

Už od prvej časti seriálu zpodivne svojského mestečka všetci vedeli, že ukecaná Lorelai patrí k tomu uhundranému Lukeovi. Musíme priznať, že pár chvíľ vo vzťahu im tvorcovia dopriali avyzeralo to super. Škoda, že sa nakoniec rozhodli úplne inak. Občas by asi mali prehodnotiť svoje nápady.

Serena aNate – Gossip girl

Nate, Serena, Gossip girl
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: ew.com)

Musíme si priznať, že už od prvej časti sa vGossip girl porušujú pravidlá úplne permanentne. Aj keď mala Serene čo dočinenia sviacerými mužmi aNate tiež nebol svätúšik, stále sme im akosi podvedome chceli dopriať spoločný happyend. Toho sa síce tak trochu dočkali, ale len vpodobe priateľstva. Spáchali síce navzájom toho zlého na seba dosť veľa, ale keď Chuck aBlair mohli byť spolu, prečo nie oni dvaja?


Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja


Ryan aMarissa – O.C. California

Ryan, Marissa, OC California
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: fanpop.com)

Viete si predstaviť snáď tragickejší pohľad, ako keď vzáverečnej časti tretej série Marissa umiera vRyanovom náručí? Obaja si zažili vseriáli problémov viac než dosť atakýto koniec si nezaslúžili ani oni auž vôbec nie ich skalní fanúšikovia. No ale aspoňže Summer aSeth spolu vydržali až do konca.

Buffy aAngel – Buffy, premožiteľka upírov

Buffy, Angel, Buffy the
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: fanpop.com)

Pre takmer všetkých fanúšikov premožiteľky upírov bol príťažlivý Angel jediným vhodným vodným partnerom pre Buffy. Nuž, osud, ktorý riadia tvorcovia, to chcel zjavne inak. Aaj napriek tomu, že si aspoň krátky vzťah spoločne prežili, jej povinnosti vroli premožiteľky boli dôležitejšie.

Viac o téme: Ženy z rodu GilmorovcovOC CaliforniaHow I met your mother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu