Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečky z hollywoodskej čiernej listiny: S týmito bývajú len problémy

Katherine Heiglová Zobraziť galériu (7)
Katherine Heiglová (Zdroj: SITA)

Sú slávne, poberajú astronomické honoráre a majú množstvo fanúšikov. Televízny divák však často netuší, čo sú zač. V Hollywoode by sme našli viacero herečiek, s ktorými spolupráca nie je práve najjednoduchšia.

Hollywood je veľmi konkurečný svet a ocitnúť sa v nemilosti režisérov, producentov alebo šéfov štúdia sa rovná skoro profesnej samovražde. V kuloároch sa šušká, že niečo podobné sa však už niektorým herečkám „podarilo“ dosiahnuť. Pre nás divákov to znamená, že niektoré herečky budeme vo filmoch vídavať čoraz menej. Veď prečo by malo štúdiosiahnuť po nejakej problémovej herečke, keď na tú istú postavu má zástup dvadsiatich ďalších, ktoré len čakajú na svoju príležitosť? Kto je teda na pomyselnej čiernej listine Hollywoodu?

Jennifer Anistonová

Hrala síce v Priateľoch, no je skôr ako hrdinka zo Šéfov na zabitie a niektorí režiséri by sa jej najradšej elegantne zbavili. Jennifer Anistonová má v Hollywoode povesť primadony, namyslenej ženy, ktorá má ďaleko od tímovej hráčky. Pri nakrúcaní filmu Life of Crime musela mať Jennifer karavan oddelený od ostatných a o nejakých spoločných obedoch so štábom nemohla byť ani reč. Ale toto je podľa všetkého len špička ľadovca, keďže známe sú aj jej konflikty s inými kolegyňami.

Čítajte viac: Krásnej Jennifer Aniston v žilách koluje kráľovská krv: Toto ste o nej nevedeli

Priatelia u Jimmyho Kimmela
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Youtube)

Mischa Bartonová

O svoju reputáciu sa nestarám, to svojho času povedala Mischa Bartonová, ktorú do hereckých výšin vystrelilo jej účinkovanie v seriáli O.C. California. Už tu sa veľmi rýchlo začalo ukazovať, že Mischa svoju rýchlo nadobudnutú slávu nezvláda a zvládať sa nenaučila dodnes. Mala sa objaviť v komédii Promoted, kde dokonca dostala zálohu dvadsaťtisíc dolárov, no v prvý deň nakrúcania jej agent poslal do štúdia e-mail, že sa ničoho nezúčastní. A peniaze nevrátila.

Čítajte ďalej: Trapas mladej herečky: Mischa Barton je zrejme finančne na dne

Katherine Heiglová

Ak raz budete režisérom, Katherine Heiglovej sa vyhnite oblúkom. Je to síce herečka, ktorá má fanúšikov na rozdávanie, no za to pracovať s ňou vyžaduje veľmi pevné nervy. Pôvodne sa mala objaviť vo filme Na svätého Valentína (valentínska obdoba Lásky nebeskej), no požiadala o taký astronomický honorár, že ju rovno vyškrtli. Má nielen prehnané finančné, ale aj absurdné požiadavky pri nakrúcaní, kvôli ktorým si znepriatelila napríklad Sofiu Vergaruovú. V priebehu rokov zaujala aj sexistickými komentármi či problémovými vzťahmi s médiami a inými periodikami.

Katherine Heiglová a Josh
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: http://www.aceshowbiz.com)

Lindsay Lohanová

Nemá ani hviezdne maniere ako Jennifer Anistonová a ani prehnané požiadavky ako Katherine Heiglová. Lindsay Lohanovú „zdobí“ niečo úplne iné a to jej trvalá a nezameniteľná nedochvíľnosť. Jeden vtip hovorí o tom, že ak by na svet dopadol asteroid, tak Lindsay Lohanová by to pocítila až o polhodinu po tom, čo by sa to stalo. Paradoxne však ona sama vyžaduje od všetkých dochvíľnosť. Príčiny Lohanovej neskorých príchodov sa dajú zhrnúť do dvoch slov – nočný život. A to poriadne bujarý!

Prečítajte si aj toto: Ďalší škandál Lindsay Lohan: Zachráni jej česť žaloba televízie?

Scary Movie 5
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Youtube)

Gwyneth Paltrowová

Niežeby to s Robertom Downeym Jr. bývalo vždy a za každých okolností jednoduché, no jeho filmová partnerka z Iron Mana Gwyneth Paltrowová si priateľov v oblasti filmu hľadá ťažko a to aj medzi dámami. Ak by sme to mali napísať diplomaticky, je to veľká klebetnica, ktorá nemá problém hovoriť o všetkých a o všetkom (minule napríklad ženám radila, ako správne močiť). Možno však ešte známejšiesú jej bizarné požiadavky a to nielen v prípade filmu – jej asistent napríklad musí do sucha vytrieť vodu v sprche posilňovne, kam Paltrowová chodí, než sa ona bude môcť umyť, keďže sa bojí kontaktu s vodou iných ľudí. A to si predstavte, čo napríklad bude požadovať pri nakrúcaní.

Robert Downey Jr. v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Mila Kunisová

Pýtate sa, prečo Mila Kunisová nedostáva v poslednom období skoro žiadne významnejšie herecké príležitosti? Zrejme to má aj do činenia trochu s jej osobnosťou a štýlom práce. Mila sa síce javí byť ako tá najmilšia a najsrdečnejšia žena na svete, no pokiaľ ide o nakrúcanie, tak ničím výnimočným nie sú jej údajne neskoré príchody na pľac (v čom si môže ruku podať s Lindsay Lohanovou) a ani laxný herecký prejav, pri ktorom do toho nedáva to, čo sa od nej očakáva a scény sa musia nakrúcať na viackrát.

Toto musíte vidieť: Neskutočné zábery hollywoodskych sexíc: Vypapané brušká aguľaté zadky

Jennifer Lopezová

Skamarátiť sa s Jennifer Lopezovou počas nakrúcania? Problém. Osloviť ju? Odpovedi sa nedočkáte. Keď sa nakrúcala komédia Ako porodiť a nezblázniť sa Lopezová sa správala veľmi zvláštnea odmietala sa s kýmkoľvek rozprávať. Jej problémy v komunikácii mohli údajne aj za jej rozchod so spevákom Markom Anthonym a Lopezovej nespoločenské správanie je známe široko-ďaleko. A napriek tomu, že jej kasový potenciál je obrovský, režiséri ju do filmov neobsadzujú príliš radi.

Kráska z Manhattanu, Jennifer
Zobraziť galériu (7)

Viac o téme: Katherine HeiglováLindsay LohanováJennifer LopezováJennifer AnistonováMila KunisováGwyneth PaltrowováMischa Bartonová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu