Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nemožné byť spolu na celý život? Tieto hollywoodske páry vám dokážu opak!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: internet, Instagram/Kevin Bacon, dailymail.co.uk)

V Hollywoode sú dlhotrvajúce vzťahy a ešte k tomu manželstvá skôr výnimkou, než pravidlom. Herecký svet je plný škandálov, rozvodov, rozchodov a krátkodobých vzplanutí. Tieto manželstvá však ukazujú druhú stránku tohto sveta. Pravá láska vydrží prekážky a akýkoľvek tlak a tieto herecké páry to dobre vedia.

Kevin Bacon a Kyra Sedgwick

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Obaja sú úspešnými hercami, aj keď Kevin Bacon vďaka seriálu Stúpenci žiari o trochu viac. Stretli sa počas natáčania filmu Lemon Sky v roku 1988. Kyre sa však zo začiatku Kevin nepozdávala."Stretla som ho hneďv prvý deň netáčania, nastúpil do dodávky a nebol príliš priateľský," píše portál biography.com. Podľa Baconových slov ho však očarila oveľa viac, ako on ju. Priznal, že mohol pôsobiť namyslene. Kevin ju nakoniec pozval na rande a Kyra sa nakoniec zlomila. O pár mesiacov na to sa vzali a doteraz si bez seba nevedia predstaviť ani jeden deň už celých 27 rokov.

Tom Hanks a Rita Wilson

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Rovnako je na tom aj Tom Hanks. Už celých 27 rokov tvorí pár so svojou milovanou a krásnou manželkou Ritou. Prvýkrát sa stretli počas natáčania v roku 1981, kde sa veľmi neregistrovali. O tri roky neskôr si spoločne zahrali vo filme Blázni a dobrovoľníci, kde medzi nimi začali lietať iskry. Medzitým sa Hanksovi rozpadlo manželstvo a Rita sa rozišla so svojím snúbencom a ich cesty sa spojili. "Nevedela som, čo to je byť zamilovaná, kým som nestretla Toma," povedala Wilson. Vzali sa v roku 1988.


Mohlo by vás zaujímať:Týmto párom to v láske nevyšlo: Po rozchode sa však opäť stretli na plátne


Jamie Lee Curtis a Christopher Guest

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Roky predtým, než Jamie Lee Curtis stretla svojho budúceho manžela, videla ho v jednom časopise na fotke a povedala: "Tohto muža si vezmem," napísala herečka pre O Magazine. Nikto jej neveril, že sa tak naozaj stane. Vyvolávala mu, no neodpovedal, o pár mesiacov neskôr sa stretli v hollywoodskej reštaurácii, Jamie padla Christopherovi do oka a na druhý deň sa jej ozval. Netrvalo to ani pol roka a v roku 1984 sa vzali. "Chris a ja máme nádherné, komplikované a nedokonalé manželstvo," píše herečka ďalej.Zdá sa, že láska na prvý pohľad Jamie a Christopherovi naozaj vyšla,sú spolu už 31 rokov.

Catherine Zeta-Jones aMichael Douglas

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Títo dvaja herci tvoria pár už roky, aj keď na začiatku nikto neveril, že im to vydrží tak dlho, najmä kvôli 25-ročnému rozdielu. Opak je však pravdou a manželstvo dvoch úspešných hercov napriek menším škriepkam trvá naďalej. Spoznali sa v roku 1999 vo Francúzsku a vzali sa rok na to. Prežili pár krušných chvíľ – v roku 2013 žili pol roka oddelene, no po čase sa k sebe vrátili. Michaelovi následne diagnostikovali rakovinu hrtana. majú spolu dve deti Dylana (14) a Carys (12). "Sme veľmi šťastní a užívame si život spolu a takisto život s našimi deťmi," povedal Michael v show ITV k ich 15. výročiu.


Mohlo by vás zaujímať:Herečky z hollywoodskej čiernej listiny: S týmito bývajú len problémy


Meryl Streep aDon Gummer

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Meryl Streep je nielen vynikajúcou herečkou s jednou z najtrvácnejších kariér v Hollywoode, ale aj s jednýmz najdlhších manželstiev. Jej manželom je sochár Don Gummer, ktorého spoznala krátko po smrti jej vtedajšieho partnera Johna Cazala v roku 1978 a ešte toho roku v septembri si ho vzala. Odvtedy sú neoddeliteľní a majú spolu syna a tri dcéry. Pár snov tvoria už neuveriteľných 37 rokov.Najstaršiu z troch dcér Mamie Gummer sme mohli vidieť po boku jej slávnej matky v komédii Nikdy nie je neskoro (2015).

Paul Newmana Joanne Woodward

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Jedno z najlegendárnejších manželstiev a lások Hollywoodu. Paul Newman bol v čase ich stretnutia krásnym miláčikom Hollywoodu. Držiteľka Oscara a filantropka Joanne Woodward v ničom nezaostávala. Príbeh však začína v čase, keď bol Newman ženatý so svojou vtedajšou manželkou Jackie Witte. Vzal úlohu vo filme Piknik a Joanne tam hrala záskok za niektorú z herečiek. Zostali priateľmi až kým sa Paul nerozviedol. Vzali sa v roku 1958 a manželmi boli celých 50 rokov až do jeho smrti v roku 2008.


Mohlo by vás zaujímať:Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja


Michelle Pfeiffer aDavid E. Kelley

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Michelle Pfeiffer sa s televíznym producentom Kelleym zoznámila v roku 1993 na slepom rande a on ju vzal do kina na filmDracula. Opár mesiacov na to sa v tom istom roku vzali. Ako vravia obaja, všetko predtým patrí minulosti. "Mám naozaj šťastie... no ani po toľkom čase ho nemôžem brať ako samozrejmosť. Nikdy som sa nestretla s osobou, ktorá má väčšiu integritu ako môj manžel.Má svojský humor a je inteligentný, no ak niekoho nerešpektujete, začne vám liezť na nervy. Rešpekt je dôležitý v každom vzťahu." povedala Pfeiffer pre magazín Parade.

John Travolta aKelly Preston

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Tento pár má toho za sebou naozaj dosť. Napriek tomu, že sú úspešnými hercami, život sa s nimi nemaznal. Spoznali sa v roku 1987 počas natáčania snímky The Experts (1989) a vzali sa o štyri roky neskôr. Majú spolu tri deti – syna Jetta, dcérku Ellu a najmladšieho Benjamina. Jett sa narodil s Kawasakiho syndrómom a počas dovolenky zomrel na záchvat. Rok 2009 bol pre manželov po smrti syna temný. Svetlo priniesol ich najmladší syn, ktorého mala herečka rok po smrti Jetta vo svojich štyridisatich ôsmich rokoch. V roku 2012 obvinil mladík Travoltu zo sexuálneho zenužívania, jeho právnici však vedeli dokázať, že vtedy nebol v meste, v ktorom sa to stalo. Napriek tragickým a nepríjemným udalostiam ich manželstvo trvá už 14 rokov.


Mohlo by vás zaujímať:Núdzou netrpia a sami sa aj podelia: Tieto hviezdy pomáhajú, kde sa dá​


Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Síce hrala Saraj seriálovú Carrie Bradshaw, ktorá nemala o chlapov nikdy núdzu, v skutočnosti však bola o čosi väčšia monogamistka. Po neúspešnom vzťahu s Robertom Downey Jr. stretla svojho hereckého kolegu Matthew Brodericka v divadle, v ktorom obaja účinkovali. Vzali sa v roku 1997 a majú spolu dvojičky, ktoré im vynosila náhradná matka. "Rozhodne nie som expertka na vzťahy, no musíte byť s niekým, kto vo vás verí na 100 percent. Ak to tak nie je, nemá to zmysel," povedala herečka pre magazín Glamour.

Výnimka nakoniec: Spolu už vyše 30 rokov, aj keď bez papiera

Nemožné byť spolu na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Goldie Hawn a Kurt Russell patria takisto k stálym a inšpirujúcim párom Hollywoodu, no predsa sú niečím výnimoční. Nie sú totiž manželmi. Po dvoch rozvodoch sa Goldie rozhodla, že sa už nikdy nevydá.Napriek tomu predstavujú jednu z najväčších hereckých romancí. Svoj vzťah začali v roku 1983 a majú spolu štyri deti – Kate Hudson a Oliver Hudson sú deťmi Goldie Hawn z predchádzajúceho manžela, Kurt mal na začiatku vzťahu jedno dieťa Bostona Russella. Spoločne neskôr vychovávali Wyatta Russella. Podľa slov herečky na lásku nepotrebujete papiere. Žeby v tom spočívalo čaro ich 32-ročného vzťahu?

Viac o téme: Tom HanksKevin BaconKyra SedgwickDanny DeVittoJamie Lee Curtis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu