Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prichytení pri čine: Tieto páry preslávila hollywoodska nevera!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (9)
Ilustračné foto (Zdroj: complex.com, internet)

Nevera. Niečo, čo by nikto z nás nechcel zažiť. Osud to však často zariadi inak, o to horšie, keď je niekto známy po celom svete. Hollywoodski herci to majú neraz ťažké, nielen na plátne, ale aj v osobnom živote. Tieto celebrity prichytili pri podvádzaní a médiá si na tom poriadne zgustli.

Jennifer Aniston& Brad Pitt

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Najznámejší milostný trojuholník Hollywoodu. Jennifer Aniston a Brad Pitt tvorili nádherný pár takmer osem rokov, všetciich milovali...Brad Pitt sa všakpočas natáčania Pána a Pani Smithovcovzoznámil s hereckým sexsymbolom Angelinou Jolie, kde si spoločne zahrali manželov. Bulvár sa toho okamžite chytil, no Pitt a Jolie to dlho zapierali... až kým sa Jennifer a Brad v roku 2005nerozviedli. Napriek tomu sa Angelina a Brad k afére priznať nechceli, ale to, čo je očividné sa nedá dlho zapierať. Bulvár sa napriek tomu chcel stále chopiť tohto trojuholníka a kopnúť si do nich, Jennifer Aniston je však šťastné zasnúbená s hercom Justinom Therouxom a Angelina a Brad majú dlhoročný milujúci vzťah a šesť detí (3 vlastné a 3 adoptované).

Kristen Stewart & Robert Pattinson

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: metro.co.uk)

Kristen Stewart mala všetko: skvelý upírsky začiatok, stúpajúcu kariéru a priateľa, ktorého chceli všetky ženy aj dievčatá. To jej zrejme nestačilo. S Robertom Pattinsonom sa zoznámila počas natáčania Súmraku a ich láska rástla ďalej... až do chvíle, kým ju paparazziovia nepristihli.Fotky bozkávajúceho sa mielenckého páru boli hotovou bombou a mnohé fanúšičky Pattinsona sa v kútiku duše určite potešili. Stewart vymenila Pattinsona za oveľa staršieho a ženatého režiséra Ruperta Sandersa. Aférka viedla k rozpadu nielen herečkinho vzťahu, ale aj režisérovho manželstva a obrátila život Kristen hore nohami.


Mohlo by vás zaujímať: Charlie Sheen nie je prvým hercom s HIV: S chorobou bojovala aj hviezda Psycha či herci z Dallasu!


Jude Law & Sienna Miller

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Tohto fešáka netreba predstavovať. Väčšina médií ho prezentovala ako sukničkára a inak to nebolo ani v prípade jeho vtedy ešte snúbenice Sienny Miller. Lawa totiž prichytili v roku 2005 s ich opatrovateľkou. To však nebol koniec aférky. Sienna Miller, ublížená aférkou svojho snúbenca, sa nedala. Dlho sa pošuškávalo, že sa zaplietla so svojím hereckým kolegom Danielom Craigom počas natáčania snímky Po krk v extázi (2004). Americký bulvár aféru dlho riešil. Nič nebolo isté, až kým Sienna v roku 2014 po zverejnení nelegálnych nahrávok aféru priznala.

Ethan Hawke & Uma Thurman

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Celebritné opatrovateľky zrejme majú niečo do seba. Aj Ethan Hawke zišiel z manželskej cesty kvôli jednej z nich. Dlhoročný partner herečky Umy Thurman, ktorá sa preslávila vo filmoch ako Kill Bill či PulpFiction sa zahľadel do ich mladej opatrovateľky. Manželstvo slávneho páru sa skončilo v roku 2003, kedy Hawke neveru priznal, no oficiálne sa rozviedli až o dva roky neskôr. Opatrovateľku si vzal v roku 2008. Bulvár však dlho poukazoval aj na údajnú aférku Umy s režisérom Quentinom Tarantinom. Tieto klebety sa nikdy nedokázali a ani jeden z nich aférku nepotvrdil.


Mohlo by vás zaujímať: Famózny Johnny Depp: Milujú ho kritici, diváci a bláznivé filmové roly


Meg Ryan & Dennis Quaid

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Dlhoročné manželstvá majú občas trhliny. Bolo to tak aj v prípade Meg Ryan. V roku 1991 si vzala za manžela herca Dennisa Quaida po tom, čo jej sľúbil, že skončí so závislosťou na kokaíne. Ich manželstvo bolo relatívne bezproblémové, až kým si Meg nezačala s Russellom Croweom. Aférka mala na svedomí koniec 10-ročného manželstva. Po rokoch sa však Ryanová odvolávala na to, že Quaid ju podvádzal takmer počas celého ich manželstva.

Jack Nicholson & Anjelica Huston

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Burlivák a vynikajúci herec Jack Nicholson je všetkým veľmi dobre známy svojimi kultovými postavami. Divoký však bol aj v osobnom živote. Jeho zrejme najdlhšie trvajúci vzťah bol s herečkou a režisérkou Anjelicou Huston. Ich vzťah trval celých 17 rokov, raz boli hore, raz dole, rozchádzali sa a schádzali. V roku 1989 Nicholsona pristihli s RebeccouBroussard, čo znamenalo koniec dlhotrvajúceho vzťahu s Anjelicou. Dôvodom bolo tehotenstvo takmer o 30 rokov mladšej Nicholsonoveh milenky.


Mohlo by vás zaujímať: Zaujímajú vás životy slávnych? Tieto filmy vám o nich povedia všetko!


Ryan Phillippe & Reese Witherspoon

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Na prvý pohľad krásna romanca. Spoznali sa v roku 1997 na oslave herečkiných 21. narodenín. O rok na to sa zasnúbili a v roku 1999 oficiálne spečatili svoju lásku. Zahrali si spoločne vo filme Veľmi nebezpečné známosti (1999), kde im určite všetci držali palce. Po svadbe sa im narodili dve krásne deti, no aj zdanlivo dokonalý vzťah mal temnú stránku. V roku 2006 oficiálne oznámili, že žijú oddelene. Ryan Phillippe mal totiž počas natáčania filmu V službách vojny (2008) aférku so svojou mladšou kolegyňou Abbie Cornish. S Reese sa rozviedol a s hereckou kolegyňou tvoril pár viac ako štyri roky.

Tori Spelling & Dean McDermott

Prichytení pri čine: Tieto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: internet)

Viac zamotané to už ani nemôže byť. Predstaviteľka Donny z legendárneho tínedžerského seriálu o zlatej mládeži Beverly Hills 90210 si vzala takisto herca, menej známeho, Deana McDermotta v roku 2006. Aj tomuto vzťahu predchádzala aférka. Vtedy vydatá Tori a ženatý Dean mali milenecký pomer, ktorý vyústil do rozpadu oboch manželstiev. Po siedmich rokoch spoločného vzťahu sa história zopakovala. Dean McDermott podviedol svoju manželku s 28-ročnouEmily Goodhand po tom, ako priznal, že ich vzťah je bez sexu. Tori dala vzťahu druhú šancu, no Dean ju podviedol znova. Tentokrát so svojou exmanželkou, ktorá aféru priznala v rozhovore v apríli tohto roku. Zrejme kvôli štyrom spoločným deťom sa stále nerozviedli.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu