Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z Hlohovca priamo do Hollywoodu: Slovenka splnila svoj sen, podmanila si filmový priemysel

Denisa DeeDee Benkovičová sa nezľakla výzvy a dotiahla to až do Hollywoodu Zobraziť galériu (2)
Denisa DeeDee Benkovičová sa nezľakla výzvy a dotiahla to až do Hollywoodu (Zdroj: TV Markíza)

Denisa Benkovičová bola úplne obyčajným dievčaťom z Hlohovca, no aj v jej prípade sa potvrdilo, že každý je strojcom vlastného úspechu. Neuveríte, aké jednoduché môže byť splnenie celoživotného sna, pokiaľ sa nezľaknete a máte talent i trochu šťastia.

Sympatická Denisa skončila školu len pred pol rokom auž robí to, očom celý život snívala. VNitre vyštudovala bakalára, neskôr sa do kníh ponorila vLondýne amagisterské štúdium dokončila vLos Angeles. Krásna blondína sa nebála výziev ahoci zvykla písať len fan-fikciu zprostredia seriálu Kosti, na jednom firemnom večierku ju stretlo šťastie. Cestu jej skrížila jedna znajznámejších hollywoodskych producentiek. Denisa, taktiež známa ako Dee Dee, jej ukázala svoju tvorbu atakmer ihneď dostala ponuku na svoj prvý celovečerný film.

Denisa DeeDee Benkovičová sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Vsúčasnosti mladá Slovenka už rok pracuje pre nezávislú spoločnosť vzápadnom Hollywoode aako koproducentka pracovala na filme Lost Girls. Vmeste anjelov si už zvykla adomov odkazuje toto: „Treba bojovať za tie sny, pretože tie robia človeka šťastným.“

Viac o téme: FilmHollywoodSlovenskoScenárDenisa BenkovičkováHlohovec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu