Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chcete si zahrať hru? Skúste hit internetu, chyťte Oscara s DiCapriom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Leonardo DiCaprio je nepochybne jedným z najlepších hercov súčasnosti, získal mnoho ocenení, no tá najprestížnejšia cena naňho ešte stále čaká. Oscar. Vtipy, obrázky, karikatúry... to všetko vzniká už viac než rok na jeho adresu. Pred tohtoročným Oscarom ho to tiež neminulo. Najnovší výstrelok je rovno celá hra. Chcete chytiť Oscara s DiCapriom? Smelo do toho.

Už takmer dva roky sa okolo Leonarda DiCapria vytvára „oscarová bublina“. V roku 2014 bol nominovaný na cenu Oscara za úlohu Jordana Belforta vo filme Vlk z Wall Street v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe. Bol favoritom väčšiny, no treba uznať, že Matthew McConaughey si ho za svoj výkon v Klube nádeje naozaj zaslúžil.

Chcete si zahrať hru?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: redcarpetrampage.com)

Na cenu Oscara bol nominovaný celkovo päťkrát v rokoch 1994, 2005, 2007, 2014 a 2016. Napriek tomu že DiCaprioveherecké výkony sú nespochybniteľné, mnohí jeho fanúšikovia, ale aj tí, čo mu neprajú spustili lavínu vtipov na jeho adresu. Tohtoročný vrchol je v podobe celej hry, prostredníctvom ktorej môžete sošku spoločne s DiCapriom naháňať na červenom koberci.


Mohlo by vás zaujímať: Bude to Leov rok? 5 dôvodov, prečo si Oscara konečne zaslúži


Musíte predbehnúť Matta Damona, zdolať Lady Gagu, či bežať s Michaelom Fassbenderom. Dočkáte sa aj mnohých bonusových úloh.Hru vytvorila spoločnosť The Line, kolektív dizajnérov, režisérov a animátorov založený v Londýne.

Zahrajte si hru priamo tu!

Tento je však iný. Revenant: Zmŕtvychvstanie s prehľadomzbiera takmer všetky ocenenia nielen ako filmrežiséraAlejandraGonzálezaIñárrita, ale najmä ceny za jeho herecký výkon v hlavnej úlohe Hugha Glassa. Odovzdávanie cien 88. ročníka Oscara sa uskutočný 28. februára. Mnohí naozaj dúfajú, že sa vytúženej sošky dočká.

Viac o téme: Leonardo DiCaprioOscarHra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu