Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na plátnach žiaria, no realita je temná: Tieto hviezdy sprevádza smrť a vraždy!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

Nie je všetko zlato, čo sa blyští. To platí aj v prípade hollywodskych hviezd žiariacich na filmových plátnach. Ich súkromie sa od žiary reflektorov diametrálne líši. Kým diváci vidia na povrchu krásu, úspech a úsmev, vnútro ich životov je poznamenané smrťou, vraždami a nepriazňou osudu.

Keanu Reeves

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Život Keanu Reevesa, jedného z najlepších hercov dnešnej doby, je plný úspechov, ale aj tragédií.V roku 1998 stretol krásnu Jennifer Syme, s ktorou začal chodiť.O rok neskôr otehotnela a Keanu v tej dobe nemohol byť šťastnejší. Okrem spokojnostiv osobnom živote sa do kíndostal aj prvý diel trojdielnej ságy Matrix (1999). Jeho hviezda stúpalapo osobnej aj profesnej stránke. Čoskoro sa to radikálne zmenilo,jeho súkromím otriasla tragédia. IchdcérkaAva Archer Syme-Reeves sa narodila mŕtva a pár sa cez tragédiunikdy nepreniesol. Nakoniec sa v roku 2001 rozišli. Napriek rozchodu jeho city k Jennifer nikdy neochladli. Krátko na to sa však zabila počas autonehody. Šoférovala pod vplyvom kombinácie rôznych drog. Odvtedy to šlo s Reevesom dolu vodou. Nebol schopný udržať si dlhodobejší vzťah napriek niekoľkým známostiam a Hollywood ho dnes pozná ako samotára.

Charlize Theron

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Krásna, úspešná a talentovaná. Charlize Theron. Držiteľka Oscara z roku 2004 za film Monštrum (2003) toho roku boduje s filmom Mad Max: Zbesilá jazda. Napriek tomu, že ju poznáme ako tajomnú, usmievavú a najmä skvelú herečku, prostredie, v ktorom vyrastala až také hostinné nebolo. Spolu s rodičmi a bratomvyrastala v Južnej Afrike. Charles, otec Charlize, bol alkoholik a často sa uchyľoval k domácemu násiliu. Jedného dňa prišla Charlize s bratom domov a bola svedkom tragickej nehody. Jej otecv alkoholickom opojení fyzicky napadol jej matku Gerdu atá ho v sebaobrane zastrelila. Gerdu z ničoho neobvinili, no pre oboch súrodencovto bol obrovský šok. Podľa jej slov nikdy neveríte, že také veci sa môžu stať práve vám.


Mohlo by vás zaujímať: Kvôli úlohám spravia takmer všetko: Najextrémnejšie premeny Hollywoodu!


Matthew Broderick

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Dnes ho poznáme najmä vďaka tomu, že je manžel SarahJessicy Parker, predstaviteľky Carrie Bradshaw v jednom z najobľúbenejších seriálov Sexu v meste. Objavil sa v pár snímkach ako je Inšpektor Gadget (1999) či Godzilla (1998). Máloktorý divák si však pamätá, že ešte pred jeho manželstvom so Sarah, chodil s Jennifer Grey, legendárnou baby z filmu Hriešny tanec (1987). So svojou vtedajšou priateľkou boli v roku 1987 na prázdninách v Írsku. Broderick (vtedy 25-ročný) šoféroval autoa omylom zišiel na zlú cestu.Zrazili sa s protiidúcim autom. Vodička aj spolujazdkyňa,matka s dcérou, protiidúceho auta zomreli na následky zranení. Podľa policajtov v čase nehodynešiel ani 50-tkou. Broderick bol krátkopo nej v obrovskom šoku a stále dookola sa pýtal, či ľuďom v aute ublížil.Táto tragédia poznačila aj jeho vzťah s Grey a pár sa krátko na to rozišiel. Brodericka obvinili z neopatrnej jazdy a dostal pokutu 175 dolárov.

Marlon Brando

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Legendárny predstaviteľ Dona Vita Corleoneho v Krstnom otcovi (1972) to nikdy nemal ľahké. Jeho otec bol chladný a matka bola akýmsi psychicky labilným snílkom, obajaalkoholici a ešte k tomu promiskuitní.Brando to však bral ako ich prirodzenosť. Nebolo preto prekvapením, že aj on bol už od mladého vekuviedol búrlivý osobný život,holdoval dobrému jedlu a ženám.Je otcom šestnátich známych detí, z toho tri sú adoptované. Niektoré zdroje tvrdia, že máviac než sedemnásť potomkov. V roku 1991 bol jeho syn Christian odsúdený za vraždusnúbenca svojej nevlastnej sestry Cheyenne. Tvrdil, že streľba bola nehodou, dôvodom malo byťúdajnézneužívanie jeho sestry. Odsedel si päť z desiatich rokov, ktoré dostal za vraždu prvého stupňa.Cheyenne bola problémovou mladou slečnouzávislouod drog, bola psychicky labilná a po smrti snúbenca prepadla depresiám a úzkosti. Vroku 1995 ju hospitalizovali na psychiatrickej liečebni, z ktorej si na Veľkú noc vzala deň voľna. Už predtým sa pokúsilao samovraždu.Tentokrát svoj čin dokonala - obesilasa v dome na Tahiti.


Mohlo by vás zaujímať: Ochorenie Charlieho Sheena má i pozitívnu stránku: Jeho priznanie zachraňuje životy


Rose McGowan

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Detstvo tejto krásky bolo ako vytrhnuté zo zlého seriálu. Rose McGowan, známa zo seriálu Čarodejnice, vyrastala v Taliansku so svojimi rodičmi. Tí boli súčasťou istej sekty nazývanej Deti Boha. Žili v komunite odstrihnutej odsveta. Rodina z komunity odišla, keď lídri sekty začali povzbudzovať deti k sexu s dospelými. Komunita totiž vyznávala voľnú lásku s tým, že sa pripravovali nadruhý príchod Ježiša.Rose podľa jej slov otec nikdy nezneužíval, pretože bol dosť silný a včas odišiel, v sekte však prežila prvých deväť rokov svojho života. Jej život pokračoval ďalej a rozhodla sa pre dráhu herečky. V roku 2007 prežila autonehodu, ktorá zdeformovala jej tvár a Rose musela podstúpiť sériu plastických operácií. Už nikdy ale nevyzerala tak, ako predtým. Napriek tomu je stále krásna a uznávaná herečka, ktorá sa v súčasnosti objavuje vo filomoch aniekoľkých seriáloch.

Michael Douglas

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Život Michaela Douglasa netreba predstavovať. Má tri deti, dve s jeho súčasnou manželkou,herečkou Catherine Zeta-Jonesovou. V rokoch 2010 až 2011 bojoval s rakovinou hrtana a v roku 2013 začali s Catherine žiť oddelene.To však nebolo všetko.Jeho syn Cameron bol od roku 2010 vo väzení pre distribúciu a užívanie drog. Chytili ho pri predávaní metamfetamínu v hotelovej izbe v New Yorku. Camerona majú prepustiť v roku 2017. Michael bol zo začiatku frustrovaný a sklamaný, no postupne začal syna obhajovať. Začal útočiť na systém, podľa jeho slov stačí ak raz pochybíte a potrestajú vás. Catherine Zeta-Jones sa k nemu v roku 2015 napokon opäť vrátila.


Mohlo by vás zaujímať: Kedysi obľúbené detské hviezdy, dnes kriminálnici: Herectvo vymenili za drogy a basu!


Liam Neeson

Na plátnach žiaria, no
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

LiamNeeson predstavuje v hereckom svete často tvrdého muža, ktorý bráni nevinných a je poznačený mnohými životnými tragédiami. Aspoň taká je väčšina jeho postáv, z ktorých naznámejšiu úlohu stvárnil vo filme 96 hodín (2008).Liam mal krásnu ženuNatashu Richardson, s ktorou mu však bolo odopriate stráviť celý život. Natasha zomrela v roku 2009 potom, ako si udrela hlavu počas nehody na lyžiach. Spočiatku to vyzeralo, že je v poriadku a dostane sa z toho. Tesne po nehode mu stihla povedať, že to nič nie je, len si udrela hlavu. Opak bol pravdou, pri páde si poškodila mozog, ktorý následne prestal pracovať.Svoje posledné slová venované manželke Neeson opísal magazínu People: ,,Šiel som k nej a povedal jej, že ju milujem. Povedal som jej 'Miláčik, už sa z toho nedostaneš. Narazila si si hlavu. Je to – neviem, či ma počuješ – toto sa teraz stane. Odvezieme ťa späť do New Yorku. Celá tvoja rodina aj priatelia prídu.' To je zhruba to, čo som jej povedal."

Viac o téme: Michael DouglasKeanu ReevesCharlize Theron
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu