Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tak toto už vážne prehnala: Herečka pridala sexi FOTO, ľudia ju zasypali tvrdou kritikou!

Mischa Barton Zobraziť galériu (2)
Mischa Barton (Zdroj: Instagram)

Britská herečka Mischa Barton vyvolala poriadnu vlnu pobúrenia. Na sociálnu sieť Instagram zavesila sexi fotku v bikinách. Na tom by nebolo nič zvláštne. Za všetko však môže status vedľa nej, ktorý ľudí totálne rozhorčil.

Cieľom jej statusu bol Afroameričan Alain Sterling, ktorého zastrelil policajt v americkom štáteLouisiana. Herečka ostro kritizovala policajnú brutalitu voči černošskému obyvateľstvu.Na vyjadrenie svojho znepokojeniaa smútku si však vybrala neštandardný spôsob.

Odozva na seba nenechala dlho čakať a ľudia jej to pekne spočítali."Toto nie je o tebe. Zmeň obrázok, ak chceš, aby ľudia brali tvoju ľútosť vážne!" "Hrubé zneuctenie obete, hanbi sa!"Podobných odkazov sa na hlavu herečky zosypala celá kopa.

Tak toto už vážne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Mischa odstránila fotografiu ana Twitterivydalaospravedlnenie. "Som iba človek, nie som dokonalá a ospravedlňujem sa, že môj príspevok vyšiel z kontextu. Nechcela som nikoho uraziť."Celá situácia ju úprimne mrzí a ani v najhoršom sne ju nenapadlo, že by sa to mohlo zvrtnúť týmto smerom. Zdá sa, že herečka dostala tvrdé poučenie do budúcnosti.

MischaBartonsa preslávila v spomínanom seriáli O.C. California, kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Objavila sa aj vo filmoch Lawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015). Po tom, ako prestala účinkovať v spomínanom seriáli, sa jej meno spájalo s alkoholom a drogami. V roku 2010 vyhlásila, že s pitím nadobro skoncovala.

Viac o téme: Mischa Barton
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu