Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Myslí to vážne? Z výrokov Demi Lovato o morských pannách rozum zastáva!

Demi Lovato Zobraziť galériu (2)
Demi Lovato (Zdroj: SITA)

Najnovšie vyjadrenie mladučkej hviezdy Demi Lovato (23) zaskočilo mnoho jej fanúšikov. Speváčka a herečka sa v najnovšom rozhovore pre kanadské vydanie magazínu Elle vyjadrila aj k teóriám o mimozemšťanoch a živote mimo našej planéty.

„Viem, že mimozemšťania skutočne existujú. Ako môžeme byť my ľudia takí egoistickí amyslieť si, že sme jediné bytosti vo vesmíre?“ povedala Lovato.

Demi Lovato
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Keď sa mladučkej hviezdy reportér spýtal na to, včo verí, neváhala ani minútu. „V mimozemšťanov! Pred pár rokmi som dokonca videla UFO,“ vyhlásila. „Bola som vonku, kráčala som avtom som sa pozrela na oblohu. Pripomínalo červa, menilo tvary ahýbalo sa po celej oblohe.“

Nie je to po prvýkrát, čo sa Demi vrozhovore pre médiá vyjadrila ktéme mimozemšťanov. Vroku 2014 vnočnej šou Setha Meyersa dokonca vyjadrila presvedčenie, že existujú aj morské panny. Že má bývalá hviezdička disneyovských teenagerských filmov túto teóriu poriadne premyslenú, dokázala aj ďalšími zaujímavými výrokmi. „Domnievam sa, že morské panny skutočne existujú, no sú to vskutočnosti mimozemské bytosti, ktoré obývajú tie časti Indického oceánu, ktoré sme ešte nepreskúmali,“ povedala. „A Krištof Kolumbus tri znich na svojej ceste do Ameriky videl.“ Keď sa jej Meyers opýtal, či si myslí, že sa morské panny podobajú tým, ktoré autori vyobrazujú vknihách, opäť sodpoveďou neváhala ani minútu. „Nie! Myslím, že vyzerajú ako mimozemšťania,“ vyhlásila sebaisto.

Viac o téme: MimozemšťaniaDemi LovatoMorské panny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu