Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dnes sú hviezdy, ale kedysi... Neuveríte, ktoré herečky začínali ako čašníčky!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

Ani oni neboli vždy slávne a bohaté. Herecké začiatky mnohých veľkých hviezd sú späté s prácou v reštauráciách. Zaujímavé je, že si mnohé neskôr prácu zo skutočného života vyskúšali aj vo filmoch či seriáloch.

Veľké filmové hviezdy začínali rôzne a nie každý bol hercom od narodenia a mal na ružiach ustlané. Mnohí predtým, než sa stali slávni, boli nútení pracovať ako „normálni“ ľudia. Napríklad taká Nicole Kidmanová bola masérkou aBill Murray pracoval v obchode s potravinami. A takto by sme mohli pokračovať.V obľúbenom sitkome Teória veľkého tresku pracuje jedna z postáv, Penny, ako čašníčka a popritom dúfa, že prerazí v Hollywoode. Dievčat ako Penny by sme v skutočnom svete našli azda tisícky. Väčšine z nich sa ich sen nesplní. Našťastie, rozprávky mávajú aj šťastné konce a z niektorých bývalých čašníkov a čašníčiek sa stanú veľké filmové hviezdy.

Jennifer Anistonová

Nielen v sitkome Priatelia, ale aj v skutočnom živote pracovala Jennifer Anistonová ako čašníčka. Takto makala dlhých päť rokov, než si konečne mohla dovoliť zavesiť rovnošatu na klinec a dať sa na dráhu profesionálnej herečky. Anistonová sa s odstupom dlhých rokov vyjadrila, že nebola príliš dobrou čašníčkou, podobne ako aj Rachel Greenová, ktorú hrala v Priateľoch.

Dnes sú hviezdy, ale
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Gwyneth Paltrowová

Aj Gwyneth Paltrowová kedysi pracovala ako čašníčka v reštaurácii a za jednu službu zarobilana tringeltoch asijedenásť dolárov. Ako povedala britskému Independentu, kúpila si za ne cigarety, kávu a toaletný papier. O kalifornskej herečke je dnes známe, že sama dáva štedré tringelty. Čašníkov a čašníčky si váži.

Dnes sú hviezdy, ale
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Mohlo by vás zaujať: Nežijú len z filmov: Takto si slávne hviezdy zarábajú popri herectve

Madonna

Fimová Eva „Evita“ Duarte si prácu čašníčky vyskúšala po tom, čo sa presťahovala do New Yorku len s pár dolármi vo vrecku. V tom čase mala len dvadsať rokov a všetko pred sebou. Práca čašníčky bola v tom čase len jednou z profesií, ktoré si vyskúšala. Bola aj tanečníčkou a nahá pózovala študentom maľby.

Madonna
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Mariah Careyová

V roku 2002 sa popová diva Mariah Careyová objavila vo filme Ostré kočky, kde si zahrala čašníčku v talianskej reštaurácii. Zopakovala si tak profesiu, ktorú robila, keď ešte nebola známa. A vraj nebola práve najlepšia čašníčka – mýlila si objednávky a bola nepríjemná na zákazníkov. „Mala som k tejto práci nesprávny prístup,“ povedala raz v rozhovore pre VH-1.

Mariah Carey
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Julianne Mooreová

Dnes má na konte Oscara a za každý film si zarobí niekoľko miliónov dolárov, no nie vždy sa mala tak dobre. Aj Julianne Mooreová kedysi pracovala ako servírka, no na rozdiel od Marian Careyovej či Jennifer Anistonovej, bola na svoj výkon hrdá. „Som pracant. Bola som dobrá čašníčka, pretože ak mi niekto povedal, že mám urobiť toto, urobila som to, bez ohľadu na to, čo to bolo,“ povedala britskému Daily Mail.

Julianne Moore
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Sandra Bullocková

Sandra Bullocková vlastne ani neverila tomu, že sa stane herečkou. „Vždy som si myslela, že skončím ako servírka v nejakom meste,“ prezradila časopisu Glamour. Nestalo sa a aj jej rozprávka mala šťastný koniec. Podobne ako na jejhereckékolegyne, i na ňu sa usmialo šťastie. Uspela na kastingu a odštartovala svoju hviezdnu dráhu. Servírky si dodnes váži.

Sandra Bullock
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Prečítajte si tiež: Štyridsať a stále sexi: Tieto herečky schovajú do vrecka aj mladšie kolegyne

Megan Foxová

Keď Megan Foxová prišla do Los Angeles, mala vo vreckudvetisíc dolárov a jedno odhodlanie – stať sa hviezdou. Prijala prácu čašníčky, keďže to bolo miesto, ktoré sa dalo získať najľahšie. Táto robota však pre ňu bola peklo, muži ju obťažovali a ona sa cítila ako objekt ich zvrhlých chúťok. A preto bolarada, keď ju mohla vymeniťza modelingové móla. Na svoje začiatky rada nespomína.

Megan Fox
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook)

Amanda Seyfriedová

Keď mala Amanda Seyfriedová sedemnásť rokov, rozhodla sa, že prestane s modelingom. Viac ju to tiahlo ku umeniu, filmu alebo hudbe. Ani ona sa nevyhla práci čašníčky, no v porovnaní s inými herečkami nepracovala v klasickej reštaurácii, ale popri štúdiu robila čašníčku v domove dôchodcov.

Amanda Seyfried
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Prečítajte si aj toto: Krehká kráska Amanda Seyfried šokuje: Táto droga by podľa nej mala byť legálna

Marisa Tomeiová

Ani Marisa Tomeiová nevybočovala z rámca herečiek/čašníčiek a popri konkurzoch a lekciách herectva pracovala v brooklynskej reštaurácii dúfajúc, že sa jej podarí preraziť. Svoju prácu mala rada a keď sa jej začalo profesne dariť, mala problémreštauráciuopustiť. Napokon sa jej to podarilo a dnes má na konte jedného Oscara a ďalšie dve nominácie.

Marisa Tomeiová
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA, AP)

Kristen Wiigová

Entuziazmus, energia a chuť jej nechýbali, no nič z toho jej účty nezaplatilo a tak sa aj Kristen Wiigová bola nútená stať sa čašníčkou. Pracovala však v samom centri diania, v reštaurácii Universal Studios. A tak nosila jedlo a prijímala tringelty od tých, s ktorými pár rokov na to pracovala.

Kristen Wiigová
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Tak teda, od koho by ste si radi nechali priniesť sendvič a komu by ste dali najväčší tringelt?

Viac o téme: Julianne MooreováSandra BullockováMegan FoxováMadonnaJennifer AnistonováGwyneth PaltrowováKristen WiigováMarisa TomeiováMariah CareyováAmanda Seyfriedová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu