Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radosť sa premenila na nočnú moru: Známe herečky prišli o svoje bábätká

Zuzana Haasová a Zuzana Kanócz Zobraziť galériu (6)
Zuzana Haasová a Zuzana Kanócz (Zdroj: Topky.sk)

Sú známe, krásne, úspešné, ale aj ony prežívajú ťažké chvíle. Obrovskú radosť z dieťatka im prekazila tvrdá rana osudu. Nie každé tehotenstvo sa končí šťastne. Ktoré herečky stratili svoje bábätko priskoro?

Zuzana Haasová

Herečka Zuzana Haasováprišla o svoju dcéru Karolínku v lete 2013. Bábätko sa síce narodilo, ale po vážnych komplikáciách ho lekári napriek enormnej snahe nedokázali zachrániť.Dlhý čas sa pokúšala otehotnieť znovu, až sa to na jej veľkú radosť podarilo. Okamžite sa jej dostávalo prísnej lekárskej starostlivosti, nakoľko je od detstva diabetičkou.V ôsmom mesiaci tehotenstva však prišla hrozná správa. Herečka totiž opäť potratilaa ťažkú ranu osudu prežila ešte raz.

Zuzana Haasová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)

Zuzana Kanócz

Zuzana Kanócz sa spolu so svojím partnerom Jurajom Lojom na bábätko veľmi tešili.O svoje dieťatko však, bohužiaľ,v piatom mesiaci prišli. Stalo sa to v roku 2012.Jej tehotenstvo sa od začiatku nevyvíjalo dobre. Objavili sa prvé komplikácie a navyše bola uprostred natáčania seriálu Horúca krv. A hoci ju záchranka odviezla "z pľacu" rovno do nemocnice, bábätko sa nepodarilo zachrániť.Napriek smutnej udalosti natáčanie neprerušila a v nakrúcaní naďalej pokračovala. Dnes sa pár teší už z dvoch potomkov - syna Lucasa a dcérky Izabelly.

Zuzana Kanócz
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)

GwynethPaltrow

Americká herečkaGwynethPaltrowpriznala, že po dcére Apple a synovi Mosesovi čakala ďalšie bábätko, o ktoré však prišla.Navyše priznala aj šokujúcu skutočnosť: "Keď som čakala tretie dieťa, nevyšlo to a takmer som zomrela."Herečka sa na túto tému vôbec nebavila, a preto ani neuviedla, čo presne ju takmer pripravilo o život. Viaceré médiá však okamžite špekulovali, či za tým nebude jej posadnutosť diétami a zdravou výživou.

Radosť sa premenila na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Lindsey Lohan

Aj problémová hviezda Hollywoodu prežila bolestivú traumu. Život plný alkoholu, drogových prešľapov či pobytov vo väzení si vybral svoju daň. Lindsay Lohan otvorene prehovorila o potrate. Nečakané priznanie prišlo v televíznej relácii, kde moderátorkeOprah Winfrey so slzami v očiach vyrozprávala svoju otvorenú ranu na duši.Po potrate sa psychicky zrútila.O tom, kto bol otcom jej nenarodeného dieťatka však zaryto mlčala.

Lindsay Lohan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: parade.com)

Eva Amurri Martino

Americká herečka prišla minulé letoo nenarodené dieťa, ktoré čakala s manželom, športovým komentátorom Kyleom Martinom.Dcéra Oscarom ocenenej herečky Susan Sarandon a talianskeho režiséra Franca Amurriho o smutnej udalosti informovala na svojom blogu.„Prišla somo dieťa, ktoré som nosila pod srdcom. Bola som v deviatom týždni tehotenstva.Na rutinnom vyšetrení ultrazvukom sme zistili, že bábätku nebije srdiečko. Iba tak, zrazu bolo po všetkom. Museli mi ho vybrať z maternice,“priznala.

Eva Amurri Martino
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: today.com)

Viac o téme: Gwyneth PaltrowLindsey LohanZuzana HaasováZuzana KanóczEva Amurri Martino
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu