Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keď si herci radi vypijú: Alkohol za volantom ich pripravil o vodičák!

Zobraziť galériu (7)

Veľká životná chyba, ktorú si budú navždy vyčítať. Viaceré populárne osobnosti neváhali sadnúť za volant ani pod vplyvom alkoholu. Mali však šťastie v nešťastí. Ich nezodpovedné počínanie nemalo tragický koniec. Zmieriť sa však museli nielen s pokutou, ale aj stratou vodičského preukazu.

Roman Luknár

Známeho slovenského hercazatkla polícia v roku 2014. Seriálového Dušana Janča z Panelákuobvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky po tom, ako ho hliadka zastavila a zatkla v bratislavskej mestskej časti Rača. V dychu mu totiž namerali 1,73 promile alkoholu. Herec strávilv cele policajného zaistenia približne dvanásť hodín, teda až kým vytriezvel a mohol vypovedať.Za svoje nezodpovedné správanie si vyslúžil pokutu 500€ a prišiel o vodičák na 14 mesiacov.

Roman Luknár
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Milan Ondrík

Ďalší herec, ktorý si zahral v populárnom Paneláku.Koncom roku 2013 ho pohotovostná motorizovaná jednotka o pol druhej v noci prichytila v blízkosti nitrianskeho divadla, kde na ňučakalo nemilé prekvapenie.Ondríkovi namerali v krvi 1,84 promile alkoholu a okamžitehopredviedli do cely predbežného zadržania.Strávil tam dve noci, následne sa postavil pred súd, ktorý mu vymeral pokutu vo výške tisíc eur a ročný zákaz viesť motorové vozidlá.

Milan Ondrík
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Ján Alžbetkin

Spomínate si ešte na tohto herca? V mladom veku zahviezdil v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, lenže odvtedy sa dostával do pozornosti médií najmä kvôli svoji problémom.Všetko vyvrcholilo veľkou párty, ktorú organizoval v dome svojich rodičov.Po niekoľkých pohárikoch neváhal sadnúť do auta. Vo veľkej rýchlosti prešiel okolo policajnej hliadky, ktorá ho dostihla a mladík vedel, že jezle.Nafúkal 1,75 promile,následne musúd vymeral trest štyri mesiace spodmienečným odkladom.Za volant sa nesmel posadiť dva roky.

Ján Alžbetkin
Zobraziť galériu (7)

Gérard Depardieu

Parížsky súd uložil problémovému francúzskemu hercovi Gérardovi Depardieuovi pokutu štyritisíc eur za jazdu na skútri pod vplyvom alkoholu. Tiež mu na šesť mesiacov odobral vodičský preukaz. Herca zadržali po tom, čo v Paríži spadol zo svojho skútra, ľahko si pri tom zranil koleno a následne "nafúkal". Nikto iný sa pri nehode nezranil. Depardieu mal v krvi 1,8 promile, pričom vo Francúzsku je limitom 0,5 promile.

Gérard Depardieu
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Roman Zach

Český herec , ktorý pred pár rokmi žiaril ako gynekológ v seriáli Ordinace v růžové zahradě, mal vážnu autonehodu. Zach nabúral svojím autom do kamiónu. Po havárii mu však v krvi namerali 2,48 promile, čo predstavuje vysoké štádium opilosti.Bez zdravého úsudku sa následne pokúsil z miesta nehody ujsť, čo sa mu ale nepodarilo.Súd mu vymeral pokutu 50-tisíc českých korún a zákaz šoférovania po dobu dvoch rokov.

Roman Zach
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: plzen.cz)

Matthew Fox

Herec, ktorý sa preslávil najmä postavouJacka Shepharda v seriáli Stratení, svojím správaním tak trochu pripomína názov seriálu.Po viacerých problémoch s políciou nastal absolútny vrchol, keď ho dopravná hliadka prichytila za volantom totálne opitého.Pri predchádzajúcom incidente zbil vodičku autobusu a teraz sa do väzenskej cely dostal opäť. Nie však nadlho, za alkoholický prešľap za volantom vyviazol iba s podmienkou a mastnou pokutou.

Matthew Fox
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Gérard DepardieuRoman LuknárMilan OndríkJán AlžbetkinRoman ZachMatthew Fox
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu