Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhoršie bozky, aké Hollywood videl: Zabudnite na horúce scény, toto je nechutné!

(Zdroj: mefeedia.com)

Každý filmový divák niekedy čaká na štipľavé scény. Čaká, kedy do toho jeho obľúbené postavy konečne "udrú". Nie vždy to však vyjde podľa našich predstáv. Pozrite si tie najväčšie nepodarky spomedzi filmových bozkov.

Joe Pesci aSharon Stone (Kasíno)

Ak k tejto dvojici pridáte Roberta De Nira, stanete sa svedkom jedného z kultových filmov svetovej kinematografie. Martin Scorsese sa postupom času stal odborníkom na filmy s tematikou odvrátenej strany ľudskej povahy. V Kasíne to nebolo inak. Napriek tomu sa na niektoré zábery nepozerá ľahko a spontánny bozk medzi plačúcou Sharon Stone a utešovateľom Joeom Pescim patrí k jedným z nich.

Mohlo by vás zaujať:5 hollywoodskych filmov, o ktorých ste nevedeli, že ich režíroval Slovák

Logan LermanaEmma Watson (Ten, kto stojí v kúte)

Snímka z roku 2012 bola pre Emmu Watson akýmsi vymanením sa z roly Hermiony, ktorú stvárňovala desať rokov. Film Stephena Chboskyho Ten, kto stojí v kúte sa pre Emmu stal medzníkom, kde chcela ukázať viac. Ostrihala si vlasy (po, čom túžila dlho, no kvôli úlohe Hermiony tak nemohla spraviť) a stala sa z nej nespútaná rebelka, ktorá opantala mladík Logana Lermana. V niektorých scénach sa mohla uvoľniť trošku viac, zrejme by to vyzeralo prirodzenejšie.

Lauren Holly aJim Carrey (Blbý a blbší)

Legendárna komédia Blbý a blbší (1994) si nájde svoje miesto v každej domácnosti. Ak sa chcete zasmiať a poriadne sa odviazať, tento film je pre vás ako stvorený. V hlavných úlohách sa predstavili skvelí herci a komiciJimCarrey a Jeff Daniels. Carreyho láskou sa vo filme stala Lauren Holly (v reálnom živote boli manželmi tri roky), ktorá však jeho city neopätovala tak, ako si predstavoval. Jeho sny preto boli nadmieru bujaré a bozky o to nereálnejšie.


Mohlo by vás zaujímať:Leonardo DiCaprio bojuje proti klimatickým zmenám: Pozrite si zadarmo film, ktorý videli už milióny


Travis Wester a Michelle Trachtenberg (Eurotrip)

Jamie a Jenny boli v snímke Eurotrip (2004) dvojičkami v podaní Travisa Westera a Michelle Trachtenbergovej. Nie príliš dobre hodnotená snímka s jednoduchým humorom vyvrcholila vo veľmi nepríjemnej scéne. Keď sa partia na ich tripe dostala do baru, vyskúšali absint a to ich dostalo do úplne iných výšin. Až do takých, že si dvojičky strihli incestnú bozkávaciu scénu. Občas treba uvažovať nad tým, kde hranice dobrej zábavy končia.

Kirsten Dunst a Brad Pitt (Interview s upírom)

Interview s upírom (1994) ponúka originálny upírí príbeh ešte predtým, než sa upíri dostali plne do módy. Po boku Toma Cruisa si zahrala mladučká Kirsten Dunst aBrad Pitt. Kirsten zmenili na upíra ako dieťa, čiže rástla iba duševne, preto sa niektorým divákom mohol zdať bozk vtedy detskej herečky s dospelým mužom ako bizarný. V tomto prípade však zohráva v rámci filmu svoju úlohu.

Kristen Stewart aJesse Eisenberg (Café Society)

Woody Allen sa v júli tohto roku predstavil so svojou ďalšou snímkou Café Society (2016). V halvných úlohách sa predstavili Kristen Stewart a Jesse Eisenberg, ktorí si spolu už predtým zahrali v komédii Ofajč (2015). Nejedendivák by čakal, že chémia medzi nimi už bude ako tak zohratá. Nie vo všetkých scénach sa tomu tak stalo. Napriek tomu z nich Woody Allen po hereckej stránke naozaj vytiahol to najlepšie, čo sa v nich skrývalo.


Mohlo by vás zaujímať:Tomu sa povie prekvapenie! FOTO Mladomanželov pri fotení prekvapil úžasný Tom Hanks


Bonus na záver - Diego a Paloma (Keď budeš moja)

Mexicko-španielska telenovela síce nepatrí k vrcholovým dielam svetovej kinematografie, no v kategórii najnepodarenejších bozkov má určite svoje miesto. Kto by si nepamätal dramatickú romancu medzi Diegom a Palomou, ktorí museli čeliť neduhom osudu. Ich bozky boli také veľké a intenzívne, ako ich vzťah. Veď posúďte sami.

Viac o téme: Kristen StewartBrad PittEmma WatsonJesse EisenbergSharon StoneJim CarreyJoe PesciKirsten DunstLauren Holly
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu