Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Títo herci si zahrali vo videoklipoch: Všimli ste si ich niekedy?

(Zdroj: Youtube)

Niektorí z hercov si zahrali vo videoklipoch predtým, než sa preslávili a niektorí si to dali ako bokovku. Tak či tak, o tom, že sa mnoho z hercov ukázalo v hudobných videách slávnych spevákov, vie len málokto. V týchto minipríbehoch je hercov veľmi ťažké zaregistrovať. Všimli ste si ich niekedy?

Keanu Reeves

Interpret, rok: Paula Abdul, 1991
Pieseň: Rush, Rush

Keanu Reeves patrí kjedným z najmilších hviezd v Hollywoode, a zároveň k jedným z najtalentovanejších. Napriek tomu, že si prešiel naozaj ťažkým životom, zahviezdil v mnohých nezabudnuteľných snímkach - trilógia Matrix, Nebezpečná rýchlosť či John Wick. Kedysi si však v jeho začiatkoch zahral malú úlohu, na ktorú si málokto pamätá, zahral si v klipe hviezdy 80. a 90. rokov Pauly Abdul.

Bruce Willis

Interpret, rok: Gorillaz, 2010
Pieseň: Stylo

Tohto velikána netreba predstavovať. Bruce Willis patrí dlhodobo k najobľúbenejším a najžiadanejším hercom. Okrem svojich najslávnejších filmov (Smrtonoscná pasca, Šiesty zmysel, Rukojemník, Looper, Pulp Fiction) si zahral aj menšiu rolu v klipe svetoznámej kapely Gorillaz.

Evan Rachel Wood

Interpret, rok: Marilyn Manson, 2007
Pieseň: Heart-Shapes Glasses

Pre mnohých bolo prekvapením, keď sa mladučká herečka objavila v klipe kontroverzného rockového speváka Marilyna Mansona. Napriek tomu, že je naozaj extravagantnou hudobnou postavičkou, jeho kvalitná hudba opantala mnohých. Obsadenie Evan Rachel Wood nebola náhoda, v tom čase totiž s Mansonom chodila a bola pre klip aj samotnú pieseň inšpiráciou.


Mohlo by vás zaujímať:Ideálna nedeľná hudba: Vypočujte si 6 najlepších skladieb o poslednom dni týždňa


Ben Stiller

Interpret, rok: P. Diddy, 2001
Pieseň: Bad Boys For Life

Skvelý komik Ben Stiller má na konte niekoľko filmov, ktoré rozosmievajú publikum už niekoľko rokov. Svoj nezabudnuteľný humor však nevyužil len vo filmoch, objavil sa aj vo videoklipe P. Diddyho. Ak by si chcel niekto vychutnať Stillera aj v inej úlohe, má na to príležitosť.

Alexander Skarsgård

Interpret, rok: Lady Gaga, 2008
Pieseň: Paparazzi

Lady Gaga prežíva v súčasnosti obrovský hudobný rozmach. Jej najnovší Joanne je formou speváčkinej spovede.Jej začiatky však boli oveľa búrlivejšie a pesničky dynamickejšie. V jednej z nich si zahral ajAlexander Skarsgård, hviezda upírskeho seriálu Pravá krv.

Angelina Jolie

Interpret, rok: The Rolling Stones, 1997
Pieseň: Anybody Seen My Baby

Kráska, ktorej meno rezonuje médiami už niekoľko rokov. Bohužiaľ, dnes v nie veľmi dobrom svetle. V posledných dňoch sa totiž jej meno objavuje v spojitosti s rozvodom s Bradom Pittom. Kedysi však aj táto herečka, ktorá ma v súčasnosti šesť detí, prežila búrlivé obdobie, počas ktorého si zahrala v klipe rovnako búrlivej kapely The Rolling Stones. Všimli ste ju?

Viac o téme: Bruce WillisBen StillerKeanu ReevesAngelina JolieLady GagaEvan Rachel WoodAlexander Skarsgård
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu