Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Snímky len pre odvážnych: V hlavných úlohách krvilačné beštie!

Underworld Zobraziť galériu (5)
Underworld (Zdroj: Sony Pictures)

Filmy plne nadprirodzených bytostí sú v kurze pomerne stále. Azda neexistuje nikto, kto by nevidel aspoň jedného vlkolaka, čarodejnicu či upíra, pochopiteľne filmového. Jednoducho vládnu filmovému priemyslu. A to nielen v podobe Edwarda či Jacoba z Twilightu. Ak patríte k fanúšikom upírov či vlkolakov a ich vzájomných vojen, nemali by ste minúť tieto filmy.

Twilight

Pochopiteľne, nemôžeme vynechať ságu Twilight, ktorá pobláznila predovšetkým tínedžerky avýrazne zmenila vzhľad asprávanie ako vlkolakov, tak upírov. Veď vktorej inej snímke sa upíri vlúčoch slnka trblietajú či vlci sa premieňajú aj mimo splnu? Na druhej strane však všetky časti tejto ságy splnili účel – návštevnosť kín bola obrovská!

Krásku z Twilightu by ste nespoznali: Zanedbaný vzhľad a vášnivé bozky... neuveríte s kým!

Twilight sága: Úsvit, pt.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Telkáč.sk, internet)

Underworld

Určite neobíďte ani sériu Underworld. Vnej vedú odveký boj na život ana smrť onadvládu nad tými druhými aristokratickí upíri abrutálni lykani alebo teda vlkolaci. Vspojení so sexi Kate Beckinsale aneustálym akčným nábojom sú to vpodstate celkom dobré snímky, pri ktorých si oddýchnete aj sa zabavíte.

Zabíjajú so šarmom a vyzerajú sexi: Tieto akčné hrdinky strach nepoznajú

Underworld
Zobraziť galériu (5)

Van Helsing

Hlboko vkarpatských horách sa rozprestiera mýtmi alegendami opradená Transylvánia. Zlo je všadeprítomné aso západom slnka vychádza von nebezpečenstvo anočné mory nadobúdajú reálnu podobu. Dracula so svojimi nevestami, Frankensteinove monštrum či Vlkolak. Stakýmito príšerami sa musí popasovať osamelý bojovník na strane dobra Van Helsing. Táto snímka jednoducho stojí za pozretie.

Van Helsing
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Universal Pictures)

Červená Karkulka

Samozrejme, nejde oklasickú verziu známej rozprávku, ale ofantasy triler sAmandou Seyfried vhlavnej úlohe. Vmalej dedinke ľudia udržujú celé roky prímerie so zlou beštiou tým, že jej každý mesiac ponúkajú zvieraciu obeť. Vlkolak sa ale cez deň mení na človeka, takže ním môže skutočne ktokoľvek zdediny. Trochu netradičné spracovanie obľúbenej rozprávky vám zamotá hlavu, pretože až takmer do konca ste na tom rovnako ako dedinčania – neviete, kto sa za zlou beštiou skrýva.

Krehká kráska Amanda Seyfried šokuje: Táto droga by podľa nej mala byť legálna

Red Riding Hood
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Warner Bros)

Interview supírom

Príbeh filmu sa odohráva približne 400 rokov dozadu arozpráva omužovi, ktorý vyhľadáva nebezpečenstvo dovtedy, kým ho nenájde upír anepremení ho. Mladík sa učí žiť svoj nový život, ktorý ho však tiež po čase omrzí. Síce ide vtomto prípade ostaršiu snímku, nemá chyby. Aako bonus je vňom skvelé herecké obsadenie.

Viac o téme: Brad PittKate BeckinsaleAmanda Seyfried
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu