Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

O horúce scény nebude núdza: Najlepšie filmy, kde hrá hlavnú úlohu sex

Zabudnite na sladké a dojímavé filmy. Čaká na vás vášnivý sex, orgie a začarované milenecké kruhy. V súčasnosti je celosvetovým kultom 50 odtieňov šedej. Už dávno predtým však boli natočené skutočne fenomenálne erotické snímky.

Nymfomanka

Otvorená štúdia ženskej sexuality prezentovanáprostredníctvom hlavnej postavy. Hlavnú hrdinku Joe nájde zmlátenú v parku starší muž menom Seligman. Nymfomanka Joe odhaľuje samotárskemu intelektuálovi tajomstvo svojho komplikovanéhoživotného osudu, ktorý je plnýsexuálnych prežitkov. Rozprávanie Joe je rozdelené do ôsmich kapitol, v ktorých sa postupne dostávame od jej mladosti a dospievania až k dospelosti.Cenzúra nemá v tomto filme žiadne miesto.Strata panenstva, sex s dvoma mužmi naraz alebo mlátenie intímnych partií. Aj o tom je Nymfomanka.

Eyes wide shut

Zámožný newyorský lekár William Harford začne na svoju príťažlivú ženu Alicu žiarliť po tom, čo sa mu zverí, že by kvôli erotickému zážitku s cudzím mužom bola schopná opustiť celý svoj doterajší život. Muž využije situáciu a bez vedomia manželky prežije malú sexuálnu odyseu. Po odmietnutí zamilovanej dcéry svojho zosnulého pacienta a po následnej nevydarenej návšteve u prostitútky prenikne prostredníctvom svojho priateľa na tajné orgie. Účastníci v karnevalových maskách benátskeho štýlu prevádzkujú záhadný sexuálny rituál. Nepozvaný návštevník je však rýchlo odhalený.Milostný thriller rozhodne stojí za zhliadnutie.

Mohlo by vás zaujímať:Všetko alebo nič: Vyhodené peniaze alebo poriadna zábava? Tu je naše hodnotenie!

Základný inštinkt

Krvoustriekajúcou z tela zavraždeného partnerakončí milovanie istej dvojice. Detektíva Nicka Currana a jeho partnera Gusa čaká výsluch milenky obete - spisovateľky Catherine Tramellovej. Vyštudovaná psychologička, chodiaca zásadne bez spodného prádla, sa pohráva s celým policajným oddelením. Vyjde najavo, že vo svojej poslednej knihe detailne popísala rovnakú vraždu. Detektív sastáva jej milencom. Spisovateľka odhalila v jeho minulosti veci, o ktorých dúfal, že zostanú naveky pochované v policajných spisoch. Navyše je zavraždený jeho partner Gus. Detektív chce za každú cenu vylúštiť prepletenec psychopatov a vrahov, aby našiel odpoveď na otázku, kto a prečo vraždil. Michael Douglas a Sharon Stone sú jednoducho zárukou úspechu.

Pianistka

Zrelá tridsiatnička a brilantná profesorka klavíru Erika Kohut (Isabelle Huppert) vedie trojaký život. Kým cez deň je váženou osobnosťou pedagogického zboru, večer ukája svoju zvrhlú sexualitu v obchodoch s najhrubším pornom, špehovaním mileneckých párov a masochistickým sebetrýznením. Tretia podoba jej existencie je vypäté spolužitie s tyranskou matkou, plné brutálnych hádok a vášnivého uzmierovanie. Erika napriek tomu dokáže udržať svoj bizarný životný štýl pod kontrolou až do chvíle, keď sa zoznámi so študentom Walterom. Obojstranná citová náklonnosť vzápätí narazí na neschopnosť Eriky naviazať normálny erotický vzťah. Jej temné vášne premenia rodiacu sa lásku v trýznivé peklo.

Mohlo by vás zaujímať:8 najlepších starých erotických hier: Toto potajme hrávali aj naši rodičia

Love

Sexuálna melodráma o chlapcovi a dievčati a ďalšom dievčati. Príbeh o láske, ktorý oslavuje sex. Film, ktorý hneď od úvodu budí búrlivé reakcie. Lásku vo všetkých jej podobách ukazuje sexuálne explicitný a kontroverzný titul argentínskeho-francúzskeho provokatéra Gaspara Noého, režiséra filmov Zvrátený alebo Vojdi do prázdna.Diváci vo filme nebudú vidieť žiadne simulácie, ale stanú sa svedkami reálneho sexu.Hlavným cieľom režiséra bolo, aby film vzrušil mužov aj ženy.Aj preto sa ho rozhodol natočiť formou 3D.

Denník nymfomanky

Val je veľmi atraktívna a vzdelaná mladá dáma, ktorá je posadnutá sexom. Je schopná milovať sa s kýmkoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek. Permanentne loví nových mužov a každé jedno stretnutie jej prináša uspokojenie. Jej denník je svedkom všetkých milostných eskapád s množstvom pikantných detailov. Posadnutosť sa stále zvyšuje a preto sa vzdá lukratívneho zamestnania a stane sa prostitútkou v luxusnom privátnom klube. Postupne ale odhaľuje i temnú stránku tohto povolania -násilie a drogy. Smrť jej blízkej priateľky ju presvedčí, že je čas postaviť sa na vlastné nohy.

Viac o téme: NymfomankaZákladný inštinktEyes wide shutLovePianistkaDenník nymfomanky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu