Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Doctor Strange dobyl svet aj Cumberbatcha: Srdcervúce poďakovania a šialené zábery!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Entertainment Weekly)

Marvelovka Doctor Strange, ktorá sa dostala do amerických kín koncom októbra (u nás 3. novembra) skončila po niekoľkých mesiacoch svoju premietaciu šnúru. Režisér sa poďakoval fanúšikom za skvelé tržby a priazeň a hlavný protagonista Benedict Cumberbatch neskrýval nadšenie z postavy a postupne zverejňoval aj nepodarené zábery z natáčania.

Po svojej premiére snímka dominovala tržbami nielen po premiérovom víkende, ale svoje prvenstvo si udržala aj niekoľko týždňov. Film ukončil svoju púť kinami po celom svete a je pripravený na verzie výhradne pre domáce použitie. Režisér Scott Derrickson sa všetkým fanúšikom poďakoval na sociálnej sieti Twitter.

"Týždeň pred vydaním Blu-ray verzie dokončil Doctor Strange svoju púť kinami. Moje úrpimné a srdečné vďaka patrí všetkým, ktorí mi pomohli k tomuto obrovskému úspechu,"napísal Derrickson k obrázku s celkovými tržbami a hodnotením. Súčasťou Blu-ray vydania budú aj zábery z procesu tvorby vizuálnych efektov.

Doctor Strange dobyl svet
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Oscary sa blížia, toto sú najhorúcejšie tipy na víťazov: Ovládne La La Land celý večer?


Aj Benedict Cumberbatch, ktorý si zahral hlavnú úlohu Doctora Strangea neskrýval svoje nadšenie z tejto postavy a z celého filmu. Doctor Strange je totiž nominovaný na Oscara v kategórii Vizuálne efekty. Cumberbatch povedal, že"táto nominácia je zaslúžená a že si všetci tvorcovia odviedli fenomenálnu prácu pri vytvorení toho sveta a sveta okolo všetkých postáv". Podľa jeho slov to bola naozaj prevratná práca.

Na sociálnych sieťach sa postupne začali objavovať aj nepodarené zábery z natáčania, ktoré zverejňoval Cumberbatch na svojom profile, ale aj na rôznych fanúšikovských verziách jeho profilov. Tieto zábery sa rozšírili naozaj rýchlo a pobavili fanúšikov po celom svete. Súčasťou súhrnného videa boli aj vymazané scény, ktoré sa do filmu nedostali.

Viac o téme: Benedict CumberbatchDoctor Strange
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu